Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Η συγκίνηση του Γιάννη με την αφήγηση της μητέρας του στο promo του NBA 2K19! [vid]

Αντετοκούνμπο: Η συγκίνηση του Γιάννη με την αφήγηση της μητέρας του στο promo του NBA 2K19! [vid]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκινήθηκε από την αφήγηση της μητέρας του στο promo του NBA 2K19. “Σημαίνει πολλά για μένα να ακούω τη φωνή της μητέρας μου”, δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του ΝΒΑ 2Κ19 και θα γίνει ο πρώτος μη Αμερικανός παίκτης που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Ο Giannis «εξαργύρωσε» την εξαιρετική σεζόν που ολοκλήρωσε στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, με την εταιρία να του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και να του χαρίζει χωρίς δεύτερες σκέψεις πρωταγωνιστική θέση στο video game της νέας σεζόν.

Η αφήγηση της μητέρας του στο promo του NBA 2K19 “λύγισε” τον Έλληνα φόργουορντ. «Πριν να γίνει φαινόμενο, πριν να γίνει Freak, ήταν all star, πριν τις διακρίσεις, πριν να μεγαλώσει, ήταν ένα αγόρι με ένα όνομα που του έδωσα. Ένα όνομα που ξέρει τώρα όλος ο κόσμος», αναφέρει η Βερόνικα Αντετοκούνμπο.

Ο ηγέτης των Μπακς ανέβασε το σχετικό video στο instagram κι έγραψε: «Το βίντεο με ξάφνιασε. Σημαίνει πολλά για μένα να ακούω τη φωνή της μητέρας μου σε αυτό το μοναδικό βίντεο. Ευχαριστώ 2Κ».

https://www.instagram.com/p/BkvfPRcFvnK/?utm_source=ig_embed

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις