Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Σαρωτικός στο πρώτο παιχνίδι μετά τον θάνατο του πατέρα του [vid]

Αντετοκούνμπο: Σαρωτικός στο πρώτο παιχνίδι μετά τον θάνατο του πατέρα του [vid]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στη δράση μετά τον χαμό του πατέρα του. Εξαιρετικός ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ στο φιλικό των Μπακς με τους Μπουλς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στους “Ταύρους”.  Σημείωσε 24 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και έκανε 1 λάθος, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Μπουλς με 114-101, με το τελικό αποτέλεσμα να μην έχει καμία σημασία, μιας και το παιχνίδι ήταν φιλικό.

Αντετοκούνμπο: “Μέρα με τη μέρα θα γίνομαι καλύτερος”

“Ήθελα να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση έχοντας ρυθμό. Η σεζόν πρόκειται να ξεκινήσει, έχουμε ακόμη έναν αγώνα. Οι συμπαίκτες μου πρέπει να με συνηθίσουν ξανά να παίζω μαζί τους. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα. Μέρα με τη μέρα θα γίνομαι καλύτερος, θα κάνω επιπλέον προπόνηση.  Ακολουθεί ένας αγώνα με το Ντιτρόιτ και ελπίζω ότι θα είναι καλύτερα. Πριν το παιχνίδι, τους έβλεπα όλους να προετοιμάζονται, τον κόσμο να ζητωκραυγάζει μου έδωσε ένα συναίσθημα για να μπορείς να παίξεις και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, έκαναν εμένα και την οικογένειά μου να νιώσουμε άνετα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που πέρασα”, είπε ο Ελληνας σούπερ σταρ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις