Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: “Σκεφτόμαστε κάθε μέρα το επόμενο συμβόλαιο του Γιάννη”

Αντετοκούνμπο: “Σκεφτόμαστε κάθε μέρα το επόμενο συμβόλαιο του Γιάννη”

Το μέλλον των Μιλγουόκι Μπακς εξαρτάται από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τα “Ελάφια” να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον κρατήσουν στην ομάδα για πολλά χρόνια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα του NBA. Ο Έλληνας φόργουορντ σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του, με τους Μπακς να μην μπορούν να φανταστούν το μέλλον τους δίχως τον Greek Freak στην ομάδα.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Μιλγουόκι έχει αναλάβει τη δύσκολη αποστολή να πείσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα «ελάφια» και μετά το 2021 όταν και ολοκληρώνεται το αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων συμβόλαιο που έχει υπογράψει.

Ο Τζον Χορστ δουλεύει κάθε μέρα την υπόθεση κι ελπίζει ότι θα μπορέσει να κρατήσει στην ομάδα τον Έλληνα σούπερ σταρ, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2020 θα είναι σε θέση για supermax συμφωνία.

“Σκεφτόμαστε αυτή την υπόθεση στρατηγικά κάθε μέρα. Στην πορεία εμφανίζονται συνεχώς νέα εμπόδια”, τόνισε για τον Αντετοκούνμπο (27,4π., 12,5ριμπ., 5,9ας) ο τζένεραλ μάνατζερ των Μπακς, ο οποίος έχει να ασχοληθεί και με τις υποθέσεις των Μίνλτετον, Μπρόγκντον και Λόπεζ που μένουν σε μερικούς μήνες ελεύθεροι.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις