Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Τα διέλυσε όλα! Ασύλληπτο ρεκόρ καριέρας από τον “Greek Freak” – video

Αντετοκούνμπο: Τα διέλυσε όλα! Ασύλληπτο ρεκόρ καριέρας από τον “Greek Freak” – video

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ασύλληπτη εμφάνιση στο παιχνίδι των Μπακς με τους Σίξερς, κάνοντας νέο ρεκόρ καριέρας με 52 πόντους. Δείτε τα highlights του σαρωτικού Έλληνα φόργουορντ (VIDEO).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ασύλληπτα πράγματα στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Σίξερς, σημειώνοντας ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα.

Μοιάζει σαν ψέμα, αλλά είναι αλήθεια! Ο Έλληνας φόργουορντ σημείωσε 52 πόντους (!) με 12/18 δίποντα, 3/8 τρίποντα και 19/21 βολές, ενώ είχε ακόμα 16 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα κι 1 κόψιμο σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε τη φάση που ο Αντετοκούνμπο ξεπερνάει τους 44 πόντους και κάνει νέο ρεκόρ καριέρας:

Κι όμως η ασύλληπτη εμφάνιση του “Greek Freak” δεν στάθηκε αρκετή για να χαρίσει τη νίκη στους Μπακς, οι οποίοι ηττήθηκαν στην έδρα τους από τους Σίξερς με 130-125. Μία ήττα που πάντως δεν επηρεάζει την τρομερή πορεία των Ελαφιών προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Ανατολή στην κανονική διάρκεια του NBA.

Οι Μπακς υποχώρησαν στο 52-18, παραμένοντας το απόλυτο φαβορί για την κορυφή της Ανατολής.

Για τους Σίξερς, ξεχώρισε για μία ακόμη φορά φέτος ο Τζοέλ Εμπίιντ με 40 πόντους, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα, ενώ ο Μπλάτερ πρόσθεσε 27 πόντους.

Τα highlights του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=6oBi5353niE

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να γράφει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία των Μπακς. Ο ηγέτης των ελαφιών έφτασε τα 3.759 ριμπάουντ με τη φανέλα της ομάδας του Μιλγουόκι και ανέβηκε στην πέμπτη θέση στην ιστορία τους.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις