Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: “Χωρίς τον Λεμπρόν όλα είναι πιο εύκολα, νίκη με Ράπτορς”

Αντετοκούνμπο: “Χωρίς τον Λεμπρόν όλα είναι πιο εύκολα, νίκη με Ράπτορς”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την απουσία του Λεμπρόν Τζέιμς από την Ανατολή κι έδωσε το σύνθημα για το δεύτερο παιχνίδι των Μπακς με τους Ράπτορς, για τους τελικούς των πλέι οφ της Ανατολής.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε ότι με την αποχώρηση του Λεμπρόν Τζέιμς από τους Καβαλίερς και την Ανατολή, το έργο των ομάδων της ανατολικής περιφέρειας έγινε πιο εύκολο.

“Όταν έφυγε ο Λεμπρόν από την Ανατολή, ένας σπουδαίος παίκτης πήγε στην Δύση. Δεν θα πω ψέματα. Δεν ήξερα στην αρχή της σεζόν αν θα ήμασταν στους τελικούς της Ανατολής ή όχι. Ήξερα όμως πως είναι ένας κορυφαίος παίκτης και πάντα είχαμε πρόβλημα απέναντί του με τους Καβαλίερς. Τώρα δεν βρίσκεται εκεί και είναι λίγο πιο εύκολο.

Δεν το έβλεπα σαν ανοιχτό δρόμο. Πλέον, κοιτώντας πίσω και βλέποντας πώς πήγε η κατάσταση το να μην έχεις τον Λεμπρόν στην Ανατολή και να χρειάζεται να τον ξεπεράσει αφήνει τον δρόμο ανοιχτό”, τόνισε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ.

Σχετικά με τους αγώνες των Μπακς με τους Ράπτορς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι, αλλά στο τέλος της ημέρας η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να πάρουμε και τον δεύτερο αγώνα».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις