Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Αποκάλυψη Ραζνάτοβιτς: “Ήμουν υπέρ της φυγής Σπανούλη απ’τον Ολυμπιακό, αλλά…”

Αποκάλυψη Ραζνάτοβιτς: “Ήμουν υπέρ της φυγής Σπανούλη απ’τον Ολυμπιακό, αλλά…”
ΦΩΤΟ intime

Ο μάνατζερ του Βασίλη Σπανούλη, Mίσκο Ραζνάτοβιτς, αποκάλυψε πως στο παρελθόν ήταν υπέρ της αποχώρησης του “Kill Bill” από τον Ολυμπιακό, αλλά τόνισε ότι ο αρχηγός των “ερυθρόλευκων” είχε αντίθεση γνώμη.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Pick and Roll” της COSMOTE TV και μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη (δόθηκε πριν από δύο εβδομάδας και πριν τον τελευταίο τραυματισμού του αρχηγού του Ολυμπιακού).

Ολυμπιακός: Μήνυμα Σπανούλη και… επική φωτογραφία με γύψο! «Θα επιστρέψω πιο δυνατός» [pics]

Ο γνωστός Σέρβος μάνατζερ ερωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για το αν ο Σπανούλης είχε φτάσει ποτέ κοντά στο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αποκαλύπτοντας τα ακόλουθα: “Τον είχαν πλησιάσει αρκετές ομάδες και όχι μόνο η Μπαρτσελόνα όπως είχε γραφτεί. Δεν μπορώ να θυμηθώ με σιγουριά ποια σεζόν είχε γίνει αυτό, αλλά ήταν αρκετά σοβαρό το ενδεχόμενο.

Εγώ ήμουν υπέρ στο να φύγει, αλλά η αγάπη του για τον Ολυμπιακό ήταν τόσο μεγάλη που τον κράτησε στην ομάδα. Και φυσικά δεν έκανε λάθος. Εκείνη την στιγμή εγώ πίστευα πως θα ήταν καλό για αυτόν να αποκτήσει και την εμπειρία να αγωνιστεί κάπου αλλού στην Ευρώπη, αφού ήδη ήξερε πώς είναι στην Ελλάδα και το ΝΒΑ, αλλά δεν είχε ζήσει κάτι άλλο”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις