Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Εντυπωσιακός Αντετοκούνμπο! Ρεκόρ για Κουφό και Ντόρσεϊ [vids]

Αντετοκούνμπο

Την τιμητική τους είχαν οι Έλληνες παίκτες στη βραδιά στο NBA. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στη νίκη επί των Νικς, ενώ οι Κουφός και Ντόρσεϊ έκαναν ρεκόρ πόντων.

Αλλη μία σπουδαία εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Ελληνας άσος των Μιλγουόκι Μπακς σημείωσε ακόμη ένα double-double, οδηγώντας τα «ελάφια» στην νίκη επί των Νικς της Νέας Υόρκης με 120-112.

Ο Giannis ήταν και πάλι εντυπωσιακός, καθώς σε 35 λεπτά συμμετοχής, σημείωσε 28 πόντους (7/15 διπ., 14/18 β.), μάζεψε 10 ριμπάουντ, μοίρασε πέντε ασίστ, ενώ παράλληλα είχε δύο κλεψίματα και ισάριθμες «τάπες». Ωστόσο, πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μίνλτετον με 30 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισε ο Τιμ Χαρνταγουέϊ με 26 πόντους.

Double-double ο Κουφός

Παράλληλα, ο Κώστας Κουφός έκανε το καλύτερο εφετινό παιχνίδι του στο ΝΒΑ, καθώς πέτυχε 18 πόντους και μάζεψε 13 ριμπάουντ στην νίκη των Σακραμέντο Κινγκς επί των Μάτζικ με 94-88. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τεμπλ με 23 πόντους.

Ρεκόρ πόντων ο Ντόρσεϊ

Εξαιρετική εμφάνιση που την συνδύασε με ρεκόρ παραγωγικότητας, έκανε και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Παρά την συντριβή των Ατλάντα Χοκς από τους Ιντιάνα Πέϊσερς με 112-87, ο Ελληνας ομογενής πέτυχε 18 πόντους και πήρε τέσσερα ριμπάουντ.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις