Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΕΟΚ σε Βασιλειάδη: “Μοναδική υπεύθυνη για τους ορισμούς των διαιτητών η ΚΕΔ”

ΕΟΚ σε Βασιλειάδη: “Μοναδική υπεύθυνη για τους ορισμούς των διαιτητών η ΚΕΔ”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΕΟΚ απάντησε στην επιστολή του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη. “Μοναδική υπεύθυνη για τον ορισμό των διαιτητών στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος είναι η ΚΕΔ”, τονίζει η ομοσπονδία.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έστειλε επιστολή στην ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ, ζητώντας να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ενόψει των τελικών της Stoiximan.gr Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Η ομοσπονδία τοποθετήθηκε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει κάποια παρανομία, μιας και η μοναδική υπεύθυνη για τον ορισμό των διαιτητών στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος είναι η ΚΕΔ. Η ΕΟΚ αναφέρθηκε και στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ, την οποία αποδέχτηκε, κάτι που φάνηκε από το γεγονός πως και οι τέσσερις διαιτητές της Euroleague επέστρεψαν στους ορισμούς της Stoiximan.gr Basket League και των υπόλοιπων εγχώριων διοργανώσεων.

Τέλος, οι άνθρωποι της ομοσπονδίας τονίζουν ότι μεταξύ των τεσσάρων διαιτητών μόνο ο Ηλίας Κορομηλάς επιλέχθηκε να σφυρίξει στο Final Four του Βελιγραδίου, με την ΚΕΔ να τον ορίζει στη συνέχεια και σε παιχνίδι (σ.σ. Προμηθέας – ΠΑΟΚ) της τελικής φάσης του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις