Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Euroleague: Ξεκίνησε η έρευνα – Καλεί για εξηγήσεις τον Γιαννακόπουλο

Euroleague: Ξεκίνησε η έρευνα – Καλεί για εξηγήσεις τον Γιαννακόπουλο

Η Euroleague ξεκίνησε έρευνα για όσα φαίνεται να ειπώθηκαν από την πλευρά Γιαννακόπουλου, για τους διαιτητές του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, κάτι που δεν αποκλείεται να… δοκιμάσει για μια ακόμα φορά τις σχέσεις του ισχυρού άνδρα του “τριφυλλιού” με την διοργανώτρια.

Τα όσα αναφέρονται στο “Φύλλο Αγώνα” του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός από τους τρεις διαιτητές του αγώνα της Euroleague -περί φραστικής επίθεσης και κατηγοριών από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προκάλεσαν την αντίδραση της διοργανώτριας.

Η Euroleague έχει ήδη δώσει εντολή να ξεκινήσει πειθαρχική έρευνα και μάλιστα αναμένεται σύντομα να καλέσει σε απολογία τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για όσα του καταλογίζει το διαιτητικό τρίο.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Βόμβα» με καταγγελίες χρηματισμού των διαιτητών! «Καίει» τον Γιαννακόπουλο το φύλλο αγώνα

Σε πρώτη φάση, η πειθαρχική έρευνα αφορά όσα κατέγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα, το οποίο και αποτελεί επίσημο έγγραφο. Να σημειωθεί πως μέσω “διαρροής” από τον Παναθηναϊκό έγινε γνωστό πως υπήρξε παρανόηση των διαιτητών στα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Να θυμίσουμε πως η πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να κινηθεί δικαστικά κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά και να καταγγείλει τη συμπεριφορά του στον επικεφαλής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, ζητώντας την αποβολή του ίδιου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά και του Παναθηναϊκού από τη διοργάνωση.

Ολυμπιακός: «Θα ζητήσουμε την αποβολή του Παναθηναϊκού και του Γιαννακόπουλου από την Euroleague»

Όσον αφορά την… επόμενη ημέρα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κινδυνεύει με τιμωρία (χρηματική ή απαγόρευση εισόδου) για την προσέγγισή του στα αποδυτήρια των διαιτητών. Με τσουχτερό πρόστιμο μέχρι και κεκλεισμένων των θυρών ή με μεταφορά έδρας μακριά από την Αθήνα κινδυνεύει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά τα όσα έχουν καταγραφεί περί φραστικών επιθέσεων από τις court seats κατά των διαιτητών και τη χρήση λέιζερ. Η ποινή Γιαννακόπουλου και Παναθηναϊκού μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερη, αν δεν αποδειχτούν έγκυρα όσα κατήγγειλε ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις