Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

FIBA: «Για την ώρα τα προολυμπιακά τουρνουά παραμένουν στον αρχικό σχεδιασμό»

FIBA: «Για την ώρα τα προολυμπιακά τουρνουά παραμένουν στον αρχικό σχεδιασμό»

Η πανδημία του κορονοϊού έχει επηρεάσει την καθημερινότητά μας και φυσικά τον αθλητισμό. Ο Sports and Competitions Director της FIBA, Πρέντραγκ Μπογκοσάβλιεφ, μίλησε για τα «σενάρια» αναβολής των Προολυμπιακών Τουρνουά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα…

Μία ημέρα αφού η FIBA ανακοίνωσε την αναβολή της κλήρωσης των δύο Ολυμπιακών τουρνουά μπάσκετ (ανδρών και γυναικών), ο Sports and Competitions Director της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μπάσκετ, Πρέντραγκ Μπογκοσάβλιεφ, θέλησε να σχολιάσει τις φήμες που ακούγονται, περί αναβολής των Προολυμπιακών τουρνουά, που είναι προγραμματισμένα για τα τέλη Ιουνίου.

Ο Μπογκοσάβλιεφ μίλησε στο «nova.rs» και ανέφερε πως… προς το παρόν δεν επηρεάζεται από την πανδημία του κορονοϊού ο προγραμματισμός των Προολυμπιακών Τουρνουά (θα συμμετάσχει και η εθνική Ελλάδας).

«Τα προολυμπιακά θα παραμείνουν στον αρχικό τους σχεδιασμό για την ώρα. Παρακολουθούμε την κατάσταση και είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία, όπως είδατε, ανακοίνωσε πως την προγραμματισμένη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν θα εμπλακούμε σε φημολογία. Αν υπάρξει κάτι νέο, η FIBA θα προχωρήσει σε επίσημη ενημέρωση» ανέφερε.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις