Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κάλεσμα της ΑΕΚ στους οπαδούς! “Η παρουσία τους κρίνεται επιβεβλημένη”

Κάλεσμα της ΑΕΚ στους οπαδούς! “Η παρουσία τους κρίνεται επιβεβλημένη”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με πολύ μεγάλες προσδοκίες, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπου “μετράει” μόνο ήττες. Στο πλαίσιο αυτό, η ΚΑΕ ζήτησε τη στήριξη των οπαδών της για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ώστε να “δώσει το έναυσμα για τα καλύτερα”.

Οι δύο ήττες στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς, έχουν φέρει από νωρίς προβληματισμό στην ΑΕΚ, με τους υπεύθυνους της ΚΑΕ να απευθύνουν κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας, για να αλλάξει άμεσα το “κλίμα” στο εσωτερικό της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

“Η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της «Βασίλισσας» για το Πρωτάθλημα φτάνει. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Betshop Basket League, το Σάββατο (13/10, ώρα 17:00), η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ.

Η παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ κρίνεται επιβεβλημένη, προκειμένου για την πρώτη νίκη της χρονιάς, που θα δώσει το έναυσμα για τα καλύτερα, που θα έρθουν.

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση ξεκίνησε τόσο διαδικτυακά, όσο κι από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ. Τιμές : 5 – 10 – 20 – 50 – 100 ευρώ

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:30 έως τις 17:30, καθημερινά.

– Την ημέρα του αγώνα  ΜΟΝΟ  από τα εκδοτήρια , 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5)

– Η ηλεκτρονική πώληση (internet) καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

1) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).

2) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις