Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μιλουτίνοφ: “Φαβορί η Σερβία απέναντι στην Ελλάδα”

Μιλουτίνοφ: “Φαβορί η Σερβία απέναντι στην Ελλάδα”
@KSSrbije

Ο Νικολά Μιλουτίνοφ περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι για τη Σερβία κόντρα στην Εθνική Ελλάδας και ένα κατάμεστο γήπεδο. Παρόλα αυτά εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ομάδα του Τζόρτζεβιτς θα φύγει με τη νίκη από τα “Δύο Αοράκια” την οποία και χρειάζεται.

“Η Ελλάδα είναι με το ένα πόδι στην Κίνα (σ.σ. όπου θα διεξαχθεί Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019), αλλά πρέπει να το αγνοήσουμε και να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας. Τους γνωρίζω πολύ καλά και περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα τους αποτελείται από ποιοτικούς παίκτες. Λείπει μόνο ο Αντετοκούνμπο. Η ήττα από την Γερμανία μας απομάκρυνε λίγο από τον στόχο μας, αλλά έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα νικήσουμε την Ελλάδα και την Εσθονία. Είμαστε φαβορί και στα δύο ματς”, δήλωσε αρχικά ο Μιλουτίνοφ στην “Νovosti”.

Στη συνέχεια, ο 24χρονος σέντερ των “πλάβι” και του Ολυμπιακού ανέφερε: “Περιμένω πως το γήπεδο στην Κρήτη θα είναι γεμάτο και αυτό θα τους βοηθήσει. Αν παίξουμε, όμως, όπως ξέρουμε, η ατμόσφαιρα δεν θα μας αποσπάσει την προσοχή”.

Όσον αφορά την παρουσία του στην εθνική Σερβίας, ο Μιλουτίνοφ τόνισε: “Είμαι διαθέσιμος. Απολαμβάνω την επιστροφή μου, στο παιχνίδι με την Γερμανία στο Νόβισ Σαντ είχα μεγαλύτερο ρόλο από ό,τι στους προηγούμενους αγώνες και στην κερκίδα υπήρχαν πολλοί γνωστοί μου. Στεναχωρήθηκα που χάσαμε”.

Τέλος, ο Μιλουτίνοφ μίλησε και για τον Ολυμπιακό και την ζωή στην Αθήνα: “Νιώθω σαν στο σπίτι μου, γιατί ο Ολυμπιακός προσπαθεί να είναι σαν μια οικογένεια. Η Αθήνα είναι μία υπέροχη πόλη. Το απολαμβάνω. Είμαστε στην αρχή της σεζόν και οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος από το πώς εξελίσσονται τα πράγματα. Έχω αποκομίσει πολύ καλές εντυπώσεις από τον νέο προπονητή και τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα. Έχουμε υψηλούς στόχους και περιμένω μία πετυχημένη σεζόν”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις