Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΝΒΑ: Τρομερός Αντετοκούνμπο! Ο Λεμπρόν Τζέιμς υποκλίθηκε στον Γιάννη [vid]

ΝΒΑ: Τρομερός Αντετοκούνμπο! Ο Λεμπρόν Τζέιμς υποκλίθηκε στον Γιάννη [vid]
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη απέναντι στους Καβαλίερς. Τα Ελάφια επικράτησαν εντός έδρας της ομάδας του Κλίβελαντ με 119-116, με τον Έλληνα φόργουορντ να πραγματοποιεί τρομερή εμφάνιση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανάγκασε τον “βασιλιά” Λεμπρόν Τζέιμς να υποκλιθεί στο μεγαλείο του. Ο “Greek Freak” ήταν σαρωτικός κόντρα στους Καβαλίερς και λίγο έλειψε να κάνει triple-double.

Μέτρησε 27 πόντους με 8/14 δίποντα, 11/12 βολές, 13 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο, ενώ ήταν αυτός που σημείωσε και το καθοριστικό καλάθι του αγώνα, αφού 5,9 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε πέτυχε γκολ φάουλ, διαμορφώνοντας τα δεδομένα του θριάμβου.

Άξιος συμπαραστάτης του Αντετοκούνμπο ήταν ο Μπλέντσο με 26 πόντους. Από πλευράς ηττημένων, ο Λεμπρόν Τζέιμς σημείωσε 39 πόντους, μοίρασε 7 ασίστ, πήρε 1 ριμπάουντ, έκανε 3 κλεψίματα και 2 κοψίματα.

https://www.youtube.com/watch?v=S6kuf4vcfm0

Καλή βραδιά και για τον Κώστα Κουφό, που πανηγύρισε νίκη με 101-95 με τους Κινγκς στην Φιλαδέλφεια απέναντι στους Σίξτερς. Ο Ελληνας σέντερ πέτυχε 2 πόντους, πήρε 4 ριμπάουντ και έδωσε 3 ασίστ σε 11 λεπτά συμμετοχής, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις