Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Νέες εκατέρωθεν “βολές” για τη διαιτησία

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Νέες εκατέρωθεν “βολές” για τη διαιτησία
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συνεχίζουν την “αντιδικία” τους για τη διαιτησία του τετάρτου τελικού, αλλά και ενόψει του πέμπτου και καθοριστικού αγώνα για τη Stoiximan.gr Basket League, που θα αναδείξει και το φετινό πρωταθλητή.

H εξωγηπεδική “μάχη” του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό με στόχο τη διαιτησία συνεχίζεται, καθώς μετά την αντιπαράθεση των δύο πλευρών στην κλήρωση που έγινε την Παρασκευή (15.06.2018) στα γραφεία της ΚΕΔ, για την ανάδειξη των διαιτητών του τελευταίου ματς της σειράς, ακολούθησαν και εκατέρωθεν ανακοινώσεις.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός τα έβαλε με την ΚΕΔ για την απόφασή της να κάνει ορισμό για τους διαιτητές του πέμπτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League, ενώ ο Παναθηναϊκός απάντησε κατόπιν, με απευθείας “επίθεση” στους “ερυθρολεύκους”.

Η θέση του Ολυμπιακού

“Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος αποφάσισε η ΚΕΔ να κάνει ορισμό. Το γιατί είναι ξεκάθαρο σ’ όλους. Επειδή ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει πολλές απορίες, να του τις λύσουμε. Οι φίλοι του στην ΚΕΔ όρισαν στους τέσσερις τελικούς ως πρώτους διαιτητές τους Αναστόπουλο, Πηλοΐδη, Καρακατσούνη, Κορομηλά. Σκανδαλωδώς αποφάσισαν εν μια νυκτί να κάνουν ορισμό. Όφειλαν να επιλέξουν ανάμεσα σ’ αυτούς. Ελπίζουμε ο κ. Παπαδόπουλος να καλύφθηκε. Αγωνία πάντως για την τριάδα του πέμπτου τελικού, δεν είχε…”

Η θέση του Παναθηναϊκού

“Αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά πως στον Ολυμπιακό είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αποδεικνύεται και πάλι πως έμειναν μετεξεταστέοι.  Λένε πράγματα απλά για να τα πουν και να θίξουν ανθρώπους χωρίς να τους νοιάζει αν αυτά που υποστηρίζουν είναι αλήθεια ή όχι. Υπενθυμίζουμε πως και πέρσι στον πέμπτο αγώνα της σειράς των τελικών είχε προηγηθεί ορισμός και ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας χωρίς μάλιστα να υπάρχουν παράπονα από καμία πλευρά. Ας μας πουν επιτέλους τι θέλουν στον Ολυμπιακό. Ας μας πουν ποιους θέλουν. Έχουν δώσει αγώνα για να “σφυρίζουν” στους τελικούς οι διαιτητές της Ευρωλίγκας και τα κατάφεραν. Και στον τέταρτο και στον πέμπτο τελικό. Ας μας πουν επιτέλους τι άλλο θέλουν. Επειδή αρέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ψυχολογούν τους ανθρώπους, δεν έχουμε αγωνία. Για τίποτα…”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις