Τετάρτη, 8 Μαΐ
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκή “τρέλα” στο Πήλιο! “Χάζεψε” ο Τόμας με τους 700 οπαδούς στην προπόνηση – video

Παναθηναϊκή “τρέλα” στο Πήλιο! “Χάζεψε” ο Τόμας με τους 700 οπαδούς στην προπόνηση – video

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται στο Πήλιο για τη δύσκολη σεζόν που έρχεται σε Ελλάδα και Ευρώπη και πάνω από 700 οπαδοί του Τριφυλλιού βρέθηκαν στην προπόνηση, “τρελαίνοντας” τους νέους παίκτες της ομάδας του Πασκουάλ, με την παρουσία τους. Τόμας: “Ήταν απίστευτο. Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ πώς θα είναι το ΟΑΚΑ”.

Έκπληκτοι έμειναν οι νέοι παίκτες του Παναθηναϊκού, με τους περισσότερους από 700 οπαδούς του Τριφυλλιού, που έδωσαν “βροντερό παρών” στην προπόνηση της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ, στην Πορταριά του Πηλίου.

Η “πράσινη” ΚΑΕ μάλιστα, ανάρτησε στα social media, ένα εντυπωσιακό video με την εικόνα του γηπέδου, αλλά και δηλώσεις του νέου φόργουορντ της ομάδας Ντεσόν Τόμας, να καταθέτει την έκπληξή του για το γεγονός, αλλά και την ανυπομονησία του για τους αγώνες στο ΟΑΚΑ.

Οι δηλώσεις του Τόμας

«Δεν περιμένεις 700 φίλαθλοι να παραβρεθούν σε ανοιχτή προπόνηση προετοιμασίας. Ήταν απίστευτο. Βλέπεις την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό, πόσο σοβαροί είναι. Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ πώς θα είναι το ΟΑΚΑ με τον κόσμο να πανηγυρίζει. Νοιάζονται πραγματικά για το παιχνίδι και είναι πολύ θετικό για τους παίκτες να βιώνουν τέτοια στήριξη».

Για την προετοιμασία: «Είναι όλοι επαγγελματίες και όλα πάνε καλά. Η ατμόσφαιρα είναι καλή εδώ στα βουνά. Οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί και “δενόμαστε” μεταξύ μας. Δεν έχουμε εγωιστικά θέματα και η ατμόσφαιρα είναι φοβερή με τους προπονητές να μας προετοιμάζουν για τη σεζόν».

Εικόνα από το γήπεδο

https://twitter.com/paobcgr/status/1036636216354131968

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις