Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός εναντίον ΕΣΗΕΑ! “Αιχμές” και για τον Γιώργο Μπόγρη

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός “απάντησε” στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ που “έβαλλε” κατά του Τριφυλλιού για την “επίθεση” στον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή και την περιγραφή του στον τέταρτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League. “Αιχμές” και για τον Γιώργο Μπόγρη.

Στον Παναθηναϊκό είχαν πολλά παράπονα από την περιγραφή του αγώνα στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό και τα εξέφρασαν επίσημα μετά το τέλος του τετάρτου τελικού του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωσή τους όμως, έφερε και την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ, με την ΚΑΕ να “απαντάει” με τη σειρά της, τονίζοντας ότι οι δημοσιογράφοι θα πρέπει “να μην αποκρύπτουν τα γεγονότα ειδικά όταν τα βλέπει όλη η φίλαθλη Ελλάδα”. Επίσης άφησαν αιχμές για τη θέση της Ένωσης στο ζήτημα του ξυλοδαρμού δημοσιογράφου από τον σέντερ του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπόγρη.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Η ΕΣΗΕΑ και συνολικά οι δημοσιογραφικές Ενώσεις επιδεικνύουν σπουδαία αντανακλαστικά και ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods «ανακαλύπτοντας» σε αυτήν την περίπτωση στοχοποίηση δημοσιογράφου. Βέβαια, ακόμη περιμένουμε την παρέμβασή της στην υπόθεση του ξυλοδαρμού που κατήγγειλε πως είχε ο επαγγελματίας δημοσιογράφος, Σωτήρης Γεωργίου από τον «επαγγελματία αθλητή» της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Μπόγρη. Ακόμη περιμένουμε την παρέμβασή της για τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου Σπύρου Γραμμένου στον περσινό πέμπτο τελικό στο ΣΕΦ και γενικότερα για όλα όσα βιώνουν οι συνάδελφοί τους στο συγκεκριμένο γήπεδο χρόνια τώρα. Να σημειώσουμε πως στο ΟΑΚΑ ουδέποτε έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό. Από εκεί και πέρα, συμφωνούμε απόλυτα με το κομμάτι της ανακοίνωσης που αναφέρει πως: «ο ρόλος των δημοσιογράφων είναι να καλύπτουν και να σχολιάζουν τα γεγονότα». Και θα συμπληρώναμε μονάχα: «και να μην τα αποκρύπτουν ειδικά όταν τα βλέπει όλη η φίλαθλη Ελλάδα».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις