Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ξεπέρασε τις 5.000 εισιτήρια διαρκείας! Οι επόμενοι στόχοι της ΚΑΕ

Παναθηναϊκός: Ξεπέρασε τις 5.000 εισιτήρια διαρκείας! Οι επόμενοι στόχοι της ΚΑΕ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δείχνουν για μία ακόμη χρονιά την υποστήριξή τους στην ομάδα μπάσκετ του Τριφυλλιού και ήδη έχουν “φύγει” πάνω από 5.000 εισιτήρια διαρκείας, με την ΚΑΕ να θεωρεί ότι θα γίνει και νέο ρεκόρ σε σχέση με πέρυσι όταν και είχαν “κοπεί” περισσότερα από 7.500 κάρτες.

Η τρομερή παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στην Πορταριά με πάνω από 700 να βρίσκονται στην προετοιμασία της ομάδας, φαίνεται ότι θα είναι το… πρόγευμα για τη νέα σεζόν στο ΟΑΚΑ, το οποίο αναμένεται να είναι και φέτος γεμάτο, στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι “πράσινοι” έχουν διαθέσει ήδη πάνω από 5.000 εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, η έναρξη της οποίας αργεί μάλιστα ακόμα, γεγονός που προοικονομεί για νέο ρεκόρ διάθεσης φέτος.

Ο Παναθηναϊκός είχε διαθέσει πάνω από 7.500 εισιτήρια διαρκείας την περασμένη σεζόν, καταγράφοντας ρεκόρ στην ιστορία του, το οποίο η ΚΑΕ θέλει να μεγαλώσει περαιτέρω τη φετινή χρονιά, τοποθετώντας το σχετικό “πήχη” ακόμη και στις 10.000 κάρτες.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις