Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια 72-70 ΤΕΛΙΚΟ: Γλίτωσε την “αυτοκτονία” το Τριφύλλι! [pic]

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια 72-70 ΤΕΛΙΚΟ: Γλίτωσε την “αυτοκτονία” το Τριφύλλι! [pic]
ΦΩΤΟ newsit.gr

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μπασκόνια με 72-70
Έκαναν τα εύκολα δύσκολα οι πράσινοι στο ΟΑΚΑ.
Προηγήθηκαν με 21 πόντους στο ημίχρονο, αλλά ακολούθησε μπλακ άουτ.
Οι Βάσκοι πέρασαν και μπροστά στο σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Ο Κιλπάτρικ “καθάρισε” με μεγάλο τρίποντο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε “πάρτι” στο πρώτο ημίχρονο με τη Μπασκόνια, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν απογοητευτικός στην επίθεση και απειλήθηκε ακόμη και με ήττα, πριν πάρει τελικά τη νίκη με 72-70.

Οι “πράσινοι” βρέθηκαν ακόμη και πίσω στο σκορ με -3, αλλά ένα μεγάλο τρίποντο του Κιλπάτρικ και ένα καλάθι του Τόμας του χάρισαν τη νίκη. Εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο ο Καλάθης, τελείωσε το ματς με 11 πόντους, 12 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Μπασκόνια από το newsit.gr

 


Κατάμεστο αναμένεται το γήπεδο, καθώς το ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης, αλλά οι φίλοι του Τριφυλλιού θα έχουν και την ευκαιρία να που το δικό τους αντίο στον… δικό τους άνθρωπο, τον αγαπημένο τους “τυφώνα”, Θανάση Γιαννακόπουλο.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θα ψάξει έτσι τη νίκη στη μνήμη του ιστορικού παράγοντα της ομάδας, αλλά και για να κάνει ένα αποφασιστικό “βήμα” για την 8άδα της Euroleague κόντρα σε έναν άμεσο διεκδικητή.

Η Μπασκόνια έχει μία νίκη περισσότερη από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει την ευκαιρία να την “πιάσει” στην κατάταξη, αλλά και να την ξεπεράσει, αν πάρει τη νίκη με πάνω από 10 πόντους, ώστε να υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις