Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι διαιτητές των δυο επόμενων τελικών! Επιστροφή Κορομηλά

διαιτητές
ΦΩΤΟ eurokinissi

Γνωστοποιήθηκαν τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν στον τρίτο και στον τέταρτο τελικό μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, για την Stoiximan.gr Basket League. Στον τέταρτο τελικό ο Κορομηλάς.

Την επιστροφή ενός εκ των τεσσάρων Ελλήνων διαιτητών που “σφυρίζουν” της Euroleague είχαμε στους δύο επόμενους τελικούς της Α1. Ο λόγος για τον Ηλία Κορομηλά, που θα είναι πρώτος διαιτητής στο Game 4 (Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός). Αντίθετα, οι Γκόντας, Φούφης και Παπαπέτρου έμειναν και πάλι εκτός κλήρωσης.

Απορρίφθηκε η καταγγελία του Παναθηναϊκού για Αγγελόπουλους και Ολυμπιακό

Πιο συγκεκριμένα, οι Καρακατσούνης, Πουρσανίδης και Δεσλής θα σφυρίξουν στο Game 3 του ΟΑΚΑ που θα γίνει την Κυριακή (10/6, 19:00). Όσον αφορά τον τέταρτο τελικός του ΣΕΦ (14/6, 19:00) θα έχει ως διαιτητική τριάδα τους Κορομηλά, Σώμο και Τζαφλέρη.

Να θυμίσουμε πως η σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League  βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 1-1, μετά και το break που έκανε ο Παναθηναϊκός στην έδρα του Ολυμπιακού. Να αναφέρουμε ακόμα πως ούτε και σε αυτή την κλήρωση υπήρξε εκπρόσωπος των “ερυθρόλευκων”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις