Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ντιζόν: Καταδικαστική ήττα για τον “δικέφαλο του Βορρά”! video

ΠΑΟΚ – Ντιζόν: Καταδικαστική ήττα για τον “δικέφαλο του Βορρά”! video
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για να μπει ξανά στο “κόλπο” της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League αλλά τελικά ηττήθηκε με 77-84 στην Πυλαία από την Ντιζόν και πλέον διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες.

Την ήττα με 77-84 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την Ντιζόν στην Πυλαία και υποχώρησε στο 4-7 στον 4ο όμιλο, έχοντας όμως ακόμα μαθηματικές ελπίδες με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της πρώτης φάσης του Basketball Champions League. Στον αντίποδα οι Γάλλοι ανέβηκαν στο 8-3 και καλπάζουν προς την κατάκτηση της πρωτιάς που θα τους δώσει το πλεονέκτημα έδρας στη φάση των “16” αλλά και στα προημιτελικά.

Το ματς ήταν ντέρμπι για τρία δεκάλεπτα αλλά στην τελευταία περίοδο το επιμέρους 17-24 αποδείχτηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους με 84-77 με τον Ντέιβιντ Χόλστον “εκτελεί” στο φινάλε τον “δικέφαλο του Βορρά”, όπως ακριβώς και στον πρώτο γύρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι στην Πυλαία “πάγωσαν” όταν ο Σταύρος Σχίζας τραυματίστηκε και φάνηκε να γυρίζει η γλώσσα του, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις