Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Σοκαριστικός τραυματισμός του Σχίζα! Κρανιοεγκεφαλική κάκωση η πρώτη εκτίμηση [video]

ΠΑΟΚ: Σοκαριστικός τραυματισμός του Σχίζα! Κρανιοεγκεφαλική κάκωση η πρώτη εκτίμηση [video]
ΦΩΤΟ Intime

Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ντιζόν για το Basketball Champions League, ο γκαρντ του “δικεφάλου του Βορρά”, Σταύρος Σχίζας, “πάγωσε” τους πάντες με τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη με τις πρώτες εκτιμήσεις, από το νοσοκομείο στο οποίος διακομίστηκε να κάνουν λόγο για κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Μία απίστευτα άτυχη και κακή στιγμή είχε ο Σταύρος Σχίζας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Ντιζόν στην Πυλαία για το Basketball Champions League. O φόργουορντ του “δικέφαλου του Βορρά” δέχθηκε χτύπημα σε μία διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλο παίκτης και έπεσε στο παρκέ με τη γλώσσα του να γυρνάει για λίγα δευτερόλεπτα, πριν το ιατρικό επιτελείο επέμβει άμεσα.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ αποχώρησε από το ματς και διακομίσθηκε στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου αργά το βράδυ υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, το αποτέλεσμά της οποίας έδειξε κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ θα παραμείνει στο νοσηλευτικό ίδρυμα, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Στο πλευρό του βρίσκεται ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Ιωσήφ Γαβριηλίδης και από απόσταση έχει τη συμπαράσταση και τη σκέψη όλων των στελεχών της ομάδας.

Δείτε τη στιγμή του τραυματισμού του Σχίζα

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις