Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Παπανικολάου: “Ζήτησα συγγνώμη! Δεν έγινα ακόμα τρομοκράτης”

Παπανικολάου: “Ζήτησα συγγνώμη! Δεν έγινα ακόμα τρομοκράτης”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Κώστας Παπανικολάου συμμετείχε στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού, αλλά στο επίκεντρο της συζήτησης για τον ίδιο, βρέθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ και φυσικά το περιστατικό με την αποβολή του στο φιλικό με τη Γαλλία.

Για το συμβάν με τον ίδιο πρωταγωνιστή, στη φιλική αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γαλλία, μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε καμία σχέση με τον συναγερμό, ενώ για την αποβολή του ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και ολόκληρη την ομάδα.

Οι δηλώσεις του Παπανικολάου

«Είμαστε ακόμα στην αρχή, υπάρχει νέος προπονητής με νέα φιλοσοφία, χρειάζεται δουλειά και χρόνος. Η θέληση και η δουλειά μας είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι για να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο παιχνίδι».

Για την Εθνική: «Είναι μια περίεργη κατάσταση όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες. Υπάρχουν παίκτες που δεν έκαναν προετοιμασία με την ομάδα τους, όπως ο Σλούκας. Άλλοι που ερχόμαστε στη μέση, τα κορμιά είναι βαριά. Όμως ελπίζω ότι θα βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το χθεσινό συμβάν: «Ήταν μία κακιά στιγμή, ζήτησα συγγνώμη γιατί δεν ήταν σωστό και δημιούργησα πρόβλημα. Θέλω να το ξεχάσω, ζήτησα όμως συγγνώμη από όλη την ομάδα και τους Έλληνες. Δεν το πάτησα, δεν ήξερα καν πού είναι, πρώτη φορά έπαιξα σε αυτό το γήπεδο. Δεν μπορούσα να ξέρω, δεν έγινα ακόμα τρομοκράτης».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις