Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: “Είπαμε στον Σλούκα να στείλουμε ιδιωτικό αεροπλάνο”

Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: “Είπαμε στον Σλούκα να στείλουμε ιδιωτικό αεροπλάνο”

Η Φενέρμπαχτσε στάθηκε στο πλευρό του Κώστα Σλούκα στην απώλεια του πατέρα του, με τον πρόεδρο της τουρκικής ομάδας να προθυμοποιείται να στείλει ακόμη και ιδιωτικό αεροπλάνο για την μεταφορά του.

Η Φενέρμπαχτσε δεν μπόρεσε να παραμείνει στην κορυφή του τουρκικού μπάσκετ, καθώς έχασε από την Εφές Αναντολού στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε εξαιρετικά άτυχη τη φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς χτυπήθηκε από πολλούς τραυματισμούς βασικών παικτών, ενώ κλήθηκε να διαχειριστεί μέσα στους τελικούς και το θλιβερό περιστατικό της απώλειας του πατέρα του Κώστα Σλούκα.

Ο Έλληνας γκαρντ πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, με τον πρόεδρο της Φενέρ, Αλί Κοτς, να προθυμοποιείται να στείλει ακόμη και ιδιωτικό αεροπλάνο για την μεταφορά του, προκειμένου να βοηθήσει τον Σλούκα, ο οποίος ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για τη κηδεία του πατέρα του.

«Ο πατέρας του Σλούκα πέθανε ενώ έβλεπε αγώνα. Μακάρι να αναπαυθεί. Είπαμε στον Σλούκα ότι θα μπορούσαμε να του στείλουμε ιδιωτικό αεροπλάνο ή ελικόπτερο αλλά είπε ότι θα έρθει μόνος του. Ήταν πολύ δεμένος με τον πατέρα του» ανέφερε σχετικά ο Κοτς.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις