Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Στο εξώφυλλο του NBA 2K19 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! [pic, vid]

Στο εξώφυλλο του NBA 2K19 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! [pic, vid]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του video game NBA 2K19 της νέας σεζόν. Μοναδικές στιγμές θα βιώσει ο Έλληνας φόργουορντ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι κι επίσημα το κεντρικό πρόσωπο στο video game NBA 2K19. Ο φόργουορντ των Μπακς θα βιώσει κάτι μοναδικό για Έλληνα παίκτη, καθώς θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του παιχνιδιού ως σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Ο Giannis «εξαργύρωσε» την εξαιρετική σεζόν που ολοκλήρωσε στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, με την εταιρία να του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και να του χαρίζει χωρίς δεύτερες σκέψεις πρωταγωνιστική θέση στο video game της νέας σεζόν.

Ο “Greek Freak” βρέθηκε μαζί με τους δημιουργούς του video game σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην Ελλάδα και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

https://twitter.com/NBA2K/status/1013815553809633280

Λίγη ώρα αργότερα, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε υπερήφανος που θα γίνει ο πρώτος μη Αμερικανός παίκτης που βρίσκεται στο εξώφυλλο του ΝΒΑ 2Κ.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που θα γίνω ο πρώτος μη Αμερικανός παίκτης που βρίσκεται στο εξώφυλλο του ΝΒΑ 2Κ» έγραψε στη λεζάντα που έβαλε στη φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

https://www.instagram.com/p/BkvGprVlA7v/?utm_source=ig_embed

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις