Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Συνεχίζει την κόντρα με τον Αντετοκούνμπο ο Καντέρ! Η ειρωνεία του Τούρκου για τον Έλληνα φόργουορντ

Συνεχίζει την κόντρα με τον Αντετοκούνμπο ο Καντέρ! Η ειρωνεία του Τούρκου για τον Έλληνα φόργουορντ
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ενες Καντέρ έδωσε συνέχεια στην κόντρα που άνοιξε με τον Γιάννη Αντετοκούνμνπο. Για ευνοϊκή μεταχείριση του Έλληνα φόργουορντ στη φάση του τσακωμού τους έκανε λόγο ο Τούρκος ψηλός.

Ο Ενες Καντέρ είχε ένα επεισόδιο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Νικς. Οι δύο παίκτες λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια, με τον Τούρκο ψηλό να συνεχίζει την κόντρα του με τον Έλληνα φόργουορντ μία ημέρα αργότερα, υποστηρίζοντας ότι ο Γιάννης είχε ευνοϊκή μεταχείριση σε αυτή τη φάση.

“Είναι το χρυσό παιδί του ΝΒΑ” δήλωσε αρχικά ο Καντέρ και συμπλήρωσε: “Προφανώς και είναι το χρυσό παιδί, για αυτό με χρέωσαν με δύο τεχνικές ποινές. Τέλος πάντων. Θα αφήσω τον σύλλογο να ασχοληθεί με αυτό το θέμα”.

Ο Τούρκος σέντερ σχολίασε και τη συμπεριφορά του Αντετοκούνμπο απέναντι στον Χεζόνια. Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας φόργουορντ είχε πει ότι θα χτυπούσε στην ευαίσθητη περιοχή τον Κροάτη.

“Εκνευρίστηκα πολύ όταν ενημερώθηκα για τις δηλώσεις του.. δεν πήρε μαθήματα δημοσίων σχέσεων από κανένα; Δεν μπορείς να πεις κάτι τέτοιο στα ΜΜΕ, ότι θα χτυπήσεις κάποιον. Είτε είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, είτε ο χειρότερος, δεν μπορείς να μιλάς έτσι για τον συμπαίκτη μου. Είναι παιδιάστικο. Είναι υποψήφιος MVP. Είναι καλός τύπος και κουβαλάει έναν ολόκληρο σύλλογο, αλλά δε μπορείς να μιλάς έτσι για τους συμπαίκτες μου”, τόνισε ο Καντέρ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις