Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Βασιλακόπουλος: “Επαφές με Πιτίνο και άλλους προπονητές”

Πιτίνο
Intime

Η φημολογία της τελευταίας περιόδου επιβεβαιώθηκε από τα πιο… επίσημα χείλη. Η ΕΟΚ έχει έρθει σε επαφή με τον Ρικ Πιτίνο, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνική Ελλάδας.

Τις συζητήσεις με την πλευρά του Ρικ Πιτίνο, αλλά και με άλλους προπονητές για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών, επιβεβαίωσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Ντόρσεϊ: “Θέλω να παίξω με την Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες”

Με δηλώσεις του στο “Sport24.gr” ο πρόεδρος της ΕΟΚ επιβεβαίωσε τις επαφές με τον πρώην τεχνικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας όμως πως αυτή την στιγμή προπονητής στη “Γαλανόλευκη” είναι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

“Επαφές έχουμε κάνει πολλές, όχι μόνο με εκείνον, αλλά και με άλλους. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορώ να πω ή να σχολιάσω όμως κάτι επ’ αυτού. Δεν επιτρέπεται δηλαδή να κάνω κάτι τέτοιο”, ανέφερε σχετικά για το θέμα ο κ. Βασιλακόπουλος.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ εμφανίστηκε ανοιχτός στο ενδεχόμενο να υπάρξει δια ζώσης επαφή με τον Ρικ Πιτίνο: “Εάν το επιθυμεί κι ο ίδιος, εγώ από μέρους μου είμαι ανοιχτός. Σκέψεις πάντως υπάρχουν πολλές για την εθνική ανδρών. Αυτή τη στιγμή προπονητής είναι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και με αυτόν θα βαδίσουμε στα παράθυρα”.

ΠΗΓΗ: Sport24.gr

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις