Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Χαμός στο Περιστέρι – Άρης! Ξύλο μεταξύ οπαδών – pics

Χαμός στο Περιστέρι – Άρης! Ξύλο μεταξύ οπαδών – pics
ΦΩΤΟ intime

Η αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Άρη για την Basket League κυλούσε ομαλά. Όλα άλλαξαν στο 33′, όταν οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν στις εξέδρες, με αποτέλεσμα να διακοπεί η αναμέτρηση.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από 33′ αγώνα και με το σκορ στο 63-47, επικράτησε μεγάλη ένταση στο γήπεδο του Περιστερίου. Οι οπαδοί των γηπεδούχων και του Άρη συγκρούστηκαν, ενώ είδαμε.. ανταλλαγή αντικειμένων (έφυγαν πολλά καρεκλάκια).

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ανέβηκε στην κερκίδα, προκειμένου να βοηθήσει να ηρεμήσουν τα πνεύματα μεταξύ των δύο οπαδών. Να αναφέρουμε ότι είδαμε παίκτες να ανεβαίνουν στην εξέδρα για να προστατέψουν τα παιδιά τους (κινδύνεψαν αυτά καθώς και μαμάδες)!

Παράλληλα, υπήρχαν παράπονα προς σε στελέχη της Αστυνομίας για τον λόγο ότι απουσίαζαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στην κερκίδα. Το παιχνίδι διεκόπη, ενώ λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησαν τα επεισόδια, έκανε την εμφάνισή στο κλειστό μία διμοιρία των ΜΑΤ και έτσι η κατάσταση εκτονώθηκε

Όπως έγινε γνωστό μετά από περισσότερα 25 λεπτά διακοπής, το γήπεδο θα πρέπει να αδειάσει, προκειμένου να ολοκληρωθεί το ματς. Για την… ιστορία, το Περιστέρι επικράτησε του Άρη με 81-61. Η παραγωγικότητα των Μουρ, Μπέντιλ και Γκρέι οδήγησε την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη στην 13 νίκη της που πλέον, σε συνδυασμό με την απρόβλεπτη εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ήφαιστο, αισιοδοξεί για παρουσία στην τετράδα.

Στον αντίποδα, αυτή ήταν η 3η διαδοχική ήττα του Άρη (6 νίκες -13 ήττες) που βλέπει την οκτάδα και τη συμμετοχή στα πλέι οφ να απομακρύνονται. Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεχώρισε η εμφάνιση του Λευτέρη Μποχωρίδη (18π.).

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις