Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Διαιτητής αδίκησε τενίστρια και αυτή διαμαρτυρήθηκε και αποχώρησε από το κορτ με κρίση πανικού

Διαιτητής αδίκησε τενίστρια και αυτή διαμαρτυρήθηκε και αποχώρησε από το κορτ με κρίση πανικού

H Σουάι Ζανγκ πίστεψε -δικαιολογημένα- πως αδικήθηκε από την διαιτητή, σε έναν κρίσιμο πόντο στον αγώνα με την Αμαρίσα Κιάρα Τοθ, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί και τελικά να πάθει κρίση πανικού και να αποχωρήσει.

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου σετ του αγώνα της Σουάι Ζανγκ με την Αμαρίρα Κιάρα Τοθ, για το τουρνουά της Βουδαπέστης.

Η Κινέζα τενίστρια προσπάθησε να πάρει έναν κρίσιμο πόντο, έστειλε το μπαλάκι πάνω στη γραμμή, αλλά η διαιτητής έδωσε άουτ, έχοντας μάλιστα κατέβει και στο κορτ, αφήνοντας έκπληκτη την Ζανγκ με την απόφασή της.

Στη ζωντανή μετάδοση του αγώνα, το ριπλέι έδειξε ξεκάθαρα πως το μπαλάκι είχε βρει γραμμή, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο ριπλέι, σε αργή κίνηση.

Η Ζανγκ “τρελάθηκε”, ζήτησε τον supervisor του αγώνα -που όμως δεν εμφανίστηκε- ενώ η διαιτητής αγνόησε την Κινέζα τενίστρια.

Έχοντας δει -και εκνευριστεί ακόμα περισσότερο- την αντίπαλό της να σβήνει το σημάδι που άφησε το μπαλάκι στο κορτ, η Ζανγκ άκουσε το κοινό να την γιουχάρει, έπαθε κρίση πανικού και πήγε στον πάγκο της, εμφανώς αναστατωμένη και δακρυσμένη.

Τελικά, δεν ήταν σε κατάσταση να συνεχίσει, αποσύρθηκε από τον αγώνα και παρά το αίσθημα αδικίας που είχε μέσα της, πήγε και έδωσε το χέρι της στην διαιτητή και την αντίπαλό της. Να αναφέρουμε ότι η Αμαρίρα Κιάρα Τοθ είχε μια προκλητική αντίδραση, αφού πανηγύριζε έντονα, σφίγγοντας τις γροθιές της, σαν να έπαιξε μέχρι τέλους το ματς.

 

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις