Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Δικαιολογημένο “κράξιμο” από Κύργιο: “Δεν έχει τσίπα ο Ζβέρεφ” (video)

Δικαιολογημένο “κράξιμο” από Κύργιο: “Δεν έχει τσίπα ο Ζβέρεφ” (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Νικ Κύργιος συνεχίζει τις “επιθέσεις” του εν μέσω κορονοϊού και αυτή τη φορά έριξε τα “βέλη” του ξανά στον Σάσα Ζβέρεφ, αλλά απόλυτα δικαιολογημένα.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας που είχε προειδοποιήσει για το φιάσκο με το Andria Tour, τα “έχωσε” στον Ζβέρεφ για την υπόσχεση εθελοντικής καραντίνας που είχε δώσει, καθώς ο Ρώσος τενίστας εμφανίστηκε σε πάρτι μόνο λίγες ώρες μετά. Ο Κύργιος τον “έκραξε” έτσι στο twitter και με το… δίκιο του.

Οι δηλώσεις του Κύργιου

«Ξύπνησα σήμερα και είδα κι άλλα αμφιλεγόμενα πράγματα να συμβαίνουν στον κόσμο», είπε ο Νικ σε βίντεο που τράβηξε ενώ οδηγούσε. «Αυτό όμως που μου κόλλησε ήταν ο Σάσα Ζβέρεφ, ξανά, ξανά! Πόσο εγωιστής μπορεί να είσαι; Δηλαδή, αν έχεις το θράσος να κάνεις tweet -που έχεις βάλει την ομάδα management να γράψει για σένα- που λέει ότι θα μπεις σε εθελοντική καραντίνα για 14 ημέρες και πως ζητάς συγγνώμη σε όσους εξέθεσες σε κίνδυνο, τουλάχιστον να έχεις την τσίπα να μείνεις όντως μέσα για 14 ημέρες. Θεέ μου. Μείνε μαζί με την κοπέλα σου 14 ημέρες. Αυτός ο κόσμος του τένις μου σπάει τα νεύρα, σοβαρά. Πόσο εγωιστές μπορεί να γίνετε όλοι;».

https://twitter.com/josemorgado/status/1277426142912356357

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις