Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Ελλάδα – ΗΠΑ 8-10: Μια ανάσα από το θαύμα – Ασημένιο μετάλλιο για την Εθνική Νεανίδων

Ελλάδα – ΗΠΑ 8-10: Μια ανάσα από το θαύμα – Ασημένιο μετάλλιο για την Εθνική Νεανίδων
ΦΩΤΟ Intime

Η Εθνική Νεανίδων έδωσε μεγάλη μάχη απέναντι στις ΗΠΑ αλλά δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα με 10-8, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Με ανάμεικτα συναισθήματα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα U18, η Εθνική Νεανίδων. Η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη πάλεψε μέχρι τέλους αλλά τα κενά διαστήματα στην επίθεση, στέρησαν στις Ελληνίδες αθλήτριες να ανέβουν στο πιο σκαλί του βάθρου.

Η Ελληνική ομάδα ξεκίνησε μουδιασμένα στο πρώτο ημίχρονο με πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση, μένοντας πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο οχτάλεπτο η Ελλάδα ισορρόπησε τον αγώνα, βελτιώνοντας την άμυνα της, καταφέρνοντας να φέρει το ματς στα ίσα. 

Οι Αμερικανίδες όμως είχαν απάντηση στο ξέσπασμα της Εθνικής και με πρωταγωνίστρια την πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης  Τζίνα Φλιν σφράγισαν τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο.

 

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την εθνική): 2-5, 4-1, 1-2, 1-2

ΕΛΛΑΔΑ: (Ευτυχία Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα, Καλογεροπούλου 1, Σιούτη 2, Ευφρ. Τσιμάρα, Χαλδαίου 2, Τορνάρου, Κουρέτα 2, Ανδρεάδη, Τριχά 1, Λασκαρίδου, Καραμπέτσου, Κωνσταντοπούλου.

ΗΠΑ: (Ίθαν Ρόμπερτ Νταμάτο): Κάρπεντερ, Γκατζανίγκα, Ρόσι, Αουσμους 2, Χόκινς 1, Τζόνσον, Στράικερ 2, Φλιν 3, Μποναγκουίντι 1, Σνάιντερ, Νέπερ 1, Γούντχεντ, Στιλ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις