Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Εννέα συλλήψεις πριν τα ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Άρης

Εννέα συλλήψεις πριν τα ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Άρης
ΦΩΤΟ intime

Εννιά ήταν συνολικά οι συλλήψεις οπαδών από την ΕΛ.ΑΣ. πριν τα δύο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Άρης, στην 4η αγωνιστική της Super League 1.

Στο πλαίσιο των ελέγχων της στη Νέα Φιλαδέλφεια και την Τούμπα, η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε 9 οπαδούς για, κατά περίπτωση, βία κατά υπαλλήλων και για παραβάσεις των νομοθεσιών περί αθλητισμού, όπλων και ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν βεγγαλικά, καπνογόνα, αναδιπλούμενοι σουγιάδες και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Πιο συγκεκριμένα, στη Νέα Φιλαδέλφεια συνελήφθησαν 6 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για βία κατά υπαλλήλων και παραβάσεις των νόμων περί αθλητισμού και περί όπλων. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση δε, τα ανωτέρω άτομα εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων εξωτερικά του γηπέδου και στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 6 βεγγαλικά χειρός, 4 καπνογόνα και 2 αναδιπλούμενοι σουγιάδες. Μάλιστα, ένας από τους συλληφθέντες, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, απώθησε τους αστυνομικούς και πραγματοποιώντας λακτίσματα σε βάρος τους, προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν -3- άτομα, για κατά περίπτωση παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί αθλητισμού, καθώς στην κατοχή τους συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ναυτικός πυρσός, ναρκωτικά δισκία καθώς και τρίφτη και ποσότητα κάνναβης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις