Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ένταση μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην κλήρωση των διαιτητών

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Πεδίο αντιπαράθεσης για τους αιώνιους ήταν τα γραφεία της ΚΕΔ. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν λόγο για κλίμα τρομοκρατίας στο ΟΑΚΑ ενώ οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού απάντησε ότι οι εκθέσεις του ΟΑΚΑ , της αστυνομίας και του εισαγγελέα βγάζουν “καθαρούς” τους πράσινους.

Χρήστος Σταυρόπουλος, Γιώργος Σκινδήλιας από τη μία και Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Μάνος Παπαδόπουλος από την άλλη. Το κλίμα στα γραφεία της ΚΕΔ ήταν τεταμένο μετά τον δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν λόγο για κλίμα τρομοκρατίας, βασιζόμενοι και στο φύλλο αγώνα.

Η απάντηση από την πλευρά των “πράσινων” ήρθε με τις εκθέσεις της αστυνομίας, του ΟΑΚΑ και του εισαγγελέα οι οποίες διαψεύδουν, σύμφωνα με τους ανθρώπους του τριφυλλιού, το φύλλο αγώνα. Οι ερυθρόλευκοι τόνισαν ότι το να
χρησιμοποιεί ως υπερασπιστική γραμμή ο Παναθηναϊκός, το ΟΑΚΑ είναι σαν να επικαλείται τη γνώμη του θυρωρού του.

Γιώργος Σκινδήλιας: “Καταγγέλλω τη στάση της ΚΕΔ για τα όσα έγιναν στο Ο.Α.Κ.Α. που δεν πήρε θέση και το έχει κάνει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν. Είναι απαράδεκτο. Δεν μπορεί να μην παίρνει θέση για τα όσα έγιναν στο Ο.Α.Κ.Α. στα αποδυτήρια και σε ένα κλίμα τρομοκρατίας κατά των διαιτητών. Θα πρέπει να παραιτηθεί. Αν δεν τους προστατέψετε εσείς, τότε ποιος θα το κάνει; Εάν δεν καταδικάσετε είστε συνεργοί.
Δεν μπορείτε να αλλάζετε κατά το δοκούν όπως σας βολεύει τους διαιτητές της κλήρωσης. Είχαμε πει οι άπειροι να αγωνίζονται στην κανονική περίοδο, όπως ο Παναγιώτου, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθεί. Μας είχατε πει -ναι έχετε δίκιο- αλλά να που ακόμα το συζητάμε.”

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: “Οι διαιτητές δεν έχουν το σθένος να διακόψουν το παιχνίδι. Στο Σ.Ε.Φ. με βρίζανε και έγινε μόνο μια αναφορά από τον Γκόντα. Ο Ολυμπιακός δεν κατήγγειλε τίποτα, βγήκαν οι γραφικοί και είπαν… μαζέψτε τον, ντροπή τους! Εμείς κρατάμε την κόντρα στις 4 γραμμές του παρκέ, εσείς το πήγατε σε προσωπικό, θα δείτε πως θα χορέψετε.”

Γιώργος Σκινδήλιας: “Απειλές εκεί που ξέρετε. εδώ δεν περνάνε.”

Μάνος Παπαδόπουλος: “Γίνεται παραλήρημα παραπληροφόρησης από τον Ολυμπιακό. Το έχει κάνει σημαία και συνεχίζει. Αποσκοπεί στην στόχευση διαιτητών. Είναι μονίμως αδικημένοι.”

Γιώργος Σκινδήλιας: “Παραπληροφόρηση το φύλλο αγώνα; Η έκθεση του Ο.Α.Κ.Α. είναι σαν έκθεση από τον θυρωρό μου.”

Μάνος Παπαδόπουλος: “Ο Ολυμπιακός δημιουργεί κλίμα για να βγάλει την ουρά του απέξω και να έχει άλλοθι αν χάσει. Εμείς πέρυσι δεν είπαμε τίποτα όταν ο προπονητής, δεν λέω για τον φετινό, και ο μάνατζερ έβριζαν τους διαιτητές καθώς πήγαιναν στα αποδυτήρια. Εσείς κ. Σκινδήλια είστε πράγματι σοβαρός αλλά σας φταίνε όλοι.”

Η κλήρωση των διαιτητών έγινε μέσα σε κλίμα έντασης και από αυτή βγήκαν οι άρχοντες του τρίτου και του τέταρτου (αν αυτός χρειαστεί) τελικού.

Στο ΣΕΦ θα είναι οι Σχινάς, Κορομηλάς και Ταβουλαρέας, ενώ στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ οι Χριστοδούλου, Τανατζής και Καρακατσούνης.

Απολογούνται Παναθηναϊκός και Γιαννακόπουλος

Γιαννακόπουλος: Παραπληροφορούν και συκοφαντούν οι Αγγελόπουλοι

Αγγελόπουλοι: Επιτέλους, μαζέψτε τον Γιαννακόπουλο!

Σπανούλης: Δεν παίζεις μπάσκετ στο ΟΑΚΑ! “Συστάσεις” Διαμαντίδη στον διαιτητή

Κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Το ξέσπασμα του Γιαννακόπουλου μετά την τάπα του Γκιστ (VIDEO)

Η κόντρα Πεδουλάκη – Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου (VIDEO)

Το φύλλο αγώνα “καίει” τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Παράπονα από τον Ολυμπιακό για την διαιτησία

Επίθεση από οπαδούς του Παναθηναϊκού στον κομισάριο του ντέρμπι!

ΠΑΟ για πρωτάθλημα στο ΣΕΦ! Έκαναν το 2-0 οι “πράσινοι”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε