Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ένταση στον Παναθηναϊκό: Επίθεση οπαδών στο σπίτι του Γιαννακόπουλου – Αστυνομία στα γραφεία της ΚΑΕ

Ένταση στον Παναθηναϊκό: Επίθεση οπαδών στο σπίτι του Γιαννακόπουλου – Αστυνομία στα γραφεία της ΚΑΕ
ΦΩΤΟ intime

Ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε το σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου το απόγευμα της Τετάρτης (10/6) προχωρώντας σε μία απαράδεκτη επίθεση πετώντας πέτρες την ημέρα μάλιστα του μνημοσύνου του Παύλου Γιαννακόπουλου. 

Ξεφεύγει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, καθώς περίπου 50 οπαδοί της ομάδας πήγαν έξω από το σπίτι του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στην Νέα Ερυθραία πετώντας μπογιές και γράφοντας συνθήματα στους τοίχους, με τον ίδιο να καταγγέλλει πως κάποιοι εξ΄αυτών κρατούσαν μαχαίρια και ότι εκτοξεύθηκαν πέτρες εντός του χώρου του σπιτιού του.

Στο video που ανάρτησε στο Instagram ο κ.Γιαννακόπουλος καταφέρεται εναντίον της Θύρας 13 και της παρουσίας οπαδών στο σπίτι του την ημέρα μάλιστα που συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του. 

Όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ προσέγγισαν την περιοχή, οι οπαδοί είχαν αποχωρήσει και παρά τους ελέγχους στους γύρω δρόμους δεν εντοπίστηκε κανείς εξ’ αυτών. Την ίδια στιγμή ισχυρή αστυνομική δύναμη έχει μεταβεί έξω από τα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για παν ενδεχόμενο. 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις