Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Επέστρεψε η ΑΕΚ – Από το αεροπλάνο στα Σπάτα (videos)

ΑΕΚ ποδόσφαιρο
Intime.gr

Πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στην έδρα της Ζόρια και από τα χαράματα της Παρασκευής (06.11.2020) η ΑΕΚ βρίσκεται και πάλι επί ελληνικού εδάφους.

Δεν είχε χρόνο για να διανυκτερεύσει στην Ουκρανία. Η αποστολή της ΑΕΚ μπήκε σε πτήση τσάρτερ αμέσως μετά τη νίκη της επί της Ζόρια και επέστρεψε στην Ελλάδα, έχοντας μπροστά της τη «μάχη» στην έδρα του Άρη.

Οι «κιτρινόμαυροι» προσγειώθηκαν κατά τις 4:00 και αμέσως μετέβησαν στα Σπάτα, προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ για τον κορονοϊό.

Click4more: Ζόρια – ΑΕΚ: Γυάλιζε… το μάτι τους! “Διπλό” με τριπλέτα “φωτιά” (video)

Θυμίζουμε ότι στην ΑΕΚ προέκυψε τις τελευταίες ημέρες το πρώτο κρούσμα COVID-19 (Μπακάκης). Εφόσον δεν υπάρξει κανένα πρόβλημα, όλη η ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα. Από το νέο τεστ κορονοϊού στον Μάσιμο Καρέρα (το πρώτο ήταν αρνητικό) θα φανεί αν ο Ιταλός θα επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας.

Σχετικά με τα… απόνερα της αναμέτρησης της Ουκρανίας, σήμερα θα διαπιστωθεί η κατάσταση του Σάχοφ (αντικαταστάθηκε με κάποιες μικροενοχλήσεις), αλλά και του Ολιβέιρα (δεν αγωνίστηκε λόγω γαστρεντερίτιδας).

Θυμίζουμε ότι για το ντέρμπι στο «Βικελίδης» θα είναι διαθέσιμοι και πάλι οι Σιμάνσκι και Παουλίνιο (που είναι εκτός λίστας UEFA), ενώ πιθανότητες συγκεντρώνει και ο Σιμόες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις