Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

“Επική” ατάκα Τζόρνταν σε Φιλ Τζάκσον: Γ@μ@ το αυτό, δεν χάνουμε” (pic)

“Επική” ατάκα Τζόρνταν σε Φιλ Τζάκσον: Γ@μ@ το αυτό, δεν χάνουμε” (pic)
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Το ντοκιμαντέρ για την τελευταία χρονιά του Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς έχει καθηλώσει του τηλεθεατές και στην Ελλάδα, αλλά έχει βγάλει στο “φως” και μία σειρά από ιστορίες πίσω από το τελευταίο πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα του.

Μία από αυτές αποκάλυψε ο Στηβ Κερ και είναι χαρακτηριστική της ψυχολογίας του Τζόρνταν, ο οποίος και είναι μέχρι και σήμερα, ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του NBA και του μπάσκετ γενικότερα.

Αποκάλυψη σοκ από Τζόρνταν: “Κοκαΐνη και γυναίκες στο ξενοδοχείο των Σικάγο Μπουλς” (video)

Σύμφωνα με όσα είπε ο τότε παίκτης των Μπουλς και νυν προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, σε μία από τις ομιλίες του πριν το 7ο παιχνίδι κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς του Ρέτζι Μίλερ, ο Φιλ Τζάκσον τόνισε στους παίκτες του, ότι θα πρέπει να μπουν στο γήπεδο με τη νοοτροπία ότι και η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι.

Ρέτζι Μίλερ: “Αν έβλεπα κάπου τον Τζόρνταν θα του έριχνα μπουνιά”

Ο Τζόρνταν τον διέκοψε όμως, λέγοντας: “Μπα, γ@μ@ το αυτό Φιλ, δεν χάνουμε”, κάτι που αποδείχθηκε αληθινό φυσικά, με τους Μπουλς να κερδίζουν στη συνέχεια και τους Γιούτα Τζαζ και να κατακτούν τον τίτλο για 6η διαδοχική φορά (1999) με τον ηγέτη τους στο γήπεδο.

https://www.instagram.com/p/B_TqumEDZkl/

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις