Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

«Επίθεση» Μπόρις Μπέκερ σε Ναόμι Οσάκα: «Πού είναι η γ@@@η πίεση;»

«Επίθεση» Μπόρις Μπέκερ σε Ναόμι Οσάκα: «Πού είναι η γ@@@η πίεση;»
ΑΠΕ

“Σκληρά” λόγια από τον Μπόρις Μπέκερ για την Ναόμι Οσάκα, μετά την απόφαση της να απουσιάσει από το Wimbledon, μετά την αποχώρηση της από το Roland Garros .

Η Ναόμι Οσάκα αποχώρισε οικειοθελώς από το Roland Garros -έχοντας δεχθεί και πρόστιμο 15.000 δολαρίων για την άρνησή της να παραστεί στη συνέντευξη Τύπου, μετά το νικηφόρο αγώνα της στην πρεμιέρα του τουρνουά- επικαλούμενη λόγους… ψυχικής υγείας και πίεσης από τα ΜΜΕ.

Στη συνέχεια, η 23χρονη Ιαπωνέζα ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από τα φώτα της δημοσιότητας αποσύροντας τη συμμετοχής της από το Wimbledon, τονίζοντας ότι θα επικεντρωθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ ενδιάμεσα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vogue.

Click4more: «Βόμβα» στο Roland Garros – Αποσύρθηκε η Οσάκα: «Πάλεψα με την κατάθλιψη»

Ο Μπόρις Μπέκερ φαίνεται πως δεν είδε με καθόλου καλό μάτι όλα τα παραπάνω και -σε συνέντευξη που παραχώρησε- μίλησε με σκληρά λόγια για την ναόμι Οσάκα, τονίζοντας ότι τα ΜΜΕ είναι μέρος της δουλειάς των αθλητών.

“Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς τα ΜΜΕ τότε είναι πολύ δύσκολο να είσαι επαγγελματίας τενίστας” ανέφερε ο παλαίμαχος Γερμανός πρώην Νο1 του κόσμου (1991). “Το Tour χρειάζεται τον Τύπο, δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει χωρίς τον Τύπο. Είναι δύσκολο να κερδίσεις χρήματα και να προσεγγίσεις χορηγούς χωρίς την προβολή από τα ΜΜΕ. Φυσικά δεν είναι κάτι στο οποίο ανυπομονούμε, αλλά είναι μέρος της δουλειάς μας. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό.” τόνισε.

Click4more – Γουίλιαμς για Οσάκα: «Θα ήθελα να της δώσω μια αγκαλιά»

O Μπέκερ αμφισβήτησε την στάση της Οσάκα, για την πίεση από τα ΜΜΕ που επικαλέστηκε. “Αλήθεια είναι αυτό πίεση; Δεν είναι πίεση όταν δεν έχεις φαγητό στο τραπέζι; Όταν δεν έχεις να ταΐσεις την οικογένειά σου; Όταν δεν έχεις δουλειά; Όταν έχεις έναν τραυματισμό που σου αλλάζει τη ζωή; Αυτά δεν είναι μεγαλύτερη πίεση; Είσαι 23ων ετών, είσαι υγιής, είσαι πλούσια και είσαι από πολύ καλή οικογένεια. Που είναι η γ@@@@@@η πίεση;” τόνισε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις