Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γουίλιαμς για Οσάκα: «Θα ήθελα να της δώσω μια αγκαλιά»

Γουίλιαμς για Οσάκα: «Θα ήθελα να της δώσω μια αγκαλιά»

Ο Ναόμι Οσάκα πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από τη συνέχεια του Roland Garrros, με τη Σερένα Γουίλιαμς να βρίσκεται στο πλευρό της 23χρονης Γιαπωνέζας, η οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

«Πρέπει να κάνεις την προσπάθεια και να πεις, θέλω βοήθεια στο α, β, γ και να μιλήσεις σε κάποιον», δήλωσε αρχικά η θρυλική Αμερικανίδα, η οποία παραδέχθηκε ότι έχει βρεθεί κι αυτή σε παρόμοια κατάσταση.

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να σε ακούσει κάποιος, είτε είναι κάποιος στην WTA, είτε κάποιος στη ζωή σου. Ίσως να είναι κάποιος στον οποίο απλά μιλάς κάθε εβδομάδα. Έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση κι εγώ. Και σίγουρα είχα την ευκαιρία να μιλήσω σε ανθρώπους, να βγάλω πράγματα από μέσα μου, πράγματα που δεν μπορώ απαραίτητα να πω στην οικογένειά μου ή σε κάποιον που να ξέρω. Για μένα είναι σημαντικό το να έχεις επίγνωση και να κάνεις το πρώτο βήμα».

Στη συνέχεια, η Σερένα Γουίλιαμς μίλησε συγκεκριμένα για την Οσάκα: «Την καταλαβαίνω τη Ναόμι. Μακάρι να μπορούσα να της δώσω μια αγκαλιά γιατί ξέρω πώς είναι. Όπως είπα, έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση. Έχουμε διαφορετικές προσωπικότητες, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Εγώ είμαι σκληρή. Άλλοι είναι πιο ευαίσθητοι. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και διαχειρίζεται αλλιώς τις καταστάσεις. Πρέπει να απλά να την αφήσουμε να το διαχειριστεί όπως θέλει, όπως νομίζει ότι είναι καλύτερα, μόνο αυτό μπορώ να πω. Νομίζω ότι κάνει το καλύτερο που μπορεί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις