Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Αποσύρθηκε η Οσάκα από το Roland Garros

Αποσύρθηκε η Οσάκα από το Roland Garros
Reuters

Η πορεία της Ναόμι Οζάκα στο φετινό Roland Garros ολοκληρώθηκε… νωρίς και άδοξα. Η 23χρονη τενίστρια αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς και να μη διεκδικήσει το τρόπαιο!

Η Ναόμι Οσάκα απέσυρε τη συμμετοχή της από το Roland Garros, μετά τον σάλο που προκάλεσε η απόφασή της να μποϊκοτάρει τις συνεντεύξεις τύπου του τουρνουά.

Στην 23χρονη είχε επιβληθεί πρόστιμο 15.000 δολαρίων από τους διοργανωτές του Grand Slam, επειδή δεν παρευρέθηκε στο «ραντεβού» με τους εκπροσώπους του Τύπου, μετά τη νίκη της στον πρώτο γύρο.

Η Οσάκα ανακοίνωσε την αποχώρηση της μέσω των social media και ανέλυσε τους λόγους: «Νομίζω ότι το καλύτερο για το τουρνουά, τους υπόλοιπους αθλητές και την ευημερία μου είναι η αποχώρηση μου, ώστε όλοι να εστιάσουν και πάλι στο τένις.

Η αλήθεια είναι ότι πάλεψα για μεγάλα διαστήματα με την κατάθλιψη από το US Open 2018 κι έπειτα, πέρασα δύσκολα και όσοι με γνωρίζουν, όσοι με παρακολουθούν, με βλέπουν να φοράω ακουστικά που με βοηθούν να αντιμετωπίσω το άγχος μου. Αν και οι δημοσιογράφοι ήταν πάντα ευγενικοί απέναντί μου και απολογούμε για όσους πλήγωσα, δεν αισθάνομαι καλά να μιλάω δημόσια, με πιάνει τεράστιο άγχος πριν έρθω σε επαφή με τα media.

Εδώ στο Παρίσι ένιωσα ευάλωτη και γι’ αυτό ήθελα να αποφύγω τις συνεντεύξεις. Θα μείνω για λίγο καιρό μακριά από τα κορτ και όταν έρθει η ώρα, θέλω να συζητήσω για να βρεθούν λύσεις ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση για τους αθλητές, τον Τύπο και τους οπαδούς. Θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 大坂なおみ (@naomiosaka)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις