Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: “Ασταμάτητοι οι οπαδοί μας” – Νέο κάλεσμα από τους οργανωμένους

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: “Ασταμάτητοι οι οπαδοί μας” – Νέο κάλεσμα από τους οργανωμένους
ΦΩΤΟ Intime

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δείχνουν να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Ερασιτέχνη για την εγγραφή στη “μάνα του λόχου” και ο συνολικός αριθμός μαζί με τις ανανεώσεις έχει ήδη φθάσει τις 2.500, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Σε αυτή καταγράφεται ο ενθουσιασμός των φίλων του Τριφυλλιού μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Voller League, ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας ετοιμάζουν νέα εκδήλωση για την περαιτέρω ενίσχυση των ταμείων του Α.Ο. Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Παναθηναϊκός

“Ασταμάτητοι δείχνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού καθώς και την Δευτέρα 20 Ιουλίου έσπευσαν να εγγραφούν ως νέα μέλη στον Σύλλογο ή να ανανεώσουν τη συνδρομή τους. Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει ότι κατά τη χτεσινή ημέρα έγιναν 56 νέες εγγραφές και 81 ανανεώσεις. Από την 1η Ιουλίου έχουν γίνει συνολικά 1.238 ανανεώσεις μελών  και οι νέες εγγραφές είναι 1.257.

Κατά συνέπεια από τις αρχές του μήνα είναι εγγεγραμμένοι  στα μητρώα του Συλλόγου 2.495 οπαδοί του «τριφυλλιού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 19:30 η Θύρα 13 θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για να γράψει μέλη στον Σύλλογο,στο ιστορικό κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου «Παύλος Γιαννακόπουλος”.

Η ανακοίνωση της Θύρας 13

«Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια , ήρθε άλλη μια στιγμή που πρέπει να μιλήσουν τα έργα μας.
Δεν περισσεύει κανείς! Είναι η στιγμή μας. Είναι η σειρά μας! Τα ένδοξα ερασιτεχνικά μας τμήματα, μας χρειάζονται όσο ποτέ.

Εσύ που έχεις γράψει ατελείωτα χιλιόμετρα γιαυτά τα χρώματα. Εσύ που δεν σταματάς να νοιάζεσαι ποτέ για αυτόν τον σύλλογο. Εσύ που όποτε μπορείς κλέβεις λίγο χρόνο να δεις την ομάδα σου να αγωνίζεται σε οποιοδήποτε άθλημα. Εσύ που ήσουν εκεί στα δύσκολα για το τριφύλλι. Εσύ που απλά κριτικάρεις τα πάντα από απόσταση. Εσύ που έχεις την δυνατότητα να στηρίξεις και να πάρεις στην πλάτη σου έστω και ένα τμήμα. Όλοι ΕΜΕΙΣ πρέπει τώρα να σταθούμε αντάξιοι της ιστορία μας. Γίνε ενεργό μέλος του ιστορικότερου και ενδοξότερου Συλλόγου της χώρας από το 1908..

Την προσεχή Τετάρτη 22/7 και ώρα 19.30 στον ιστορικό τάφου του Ινδού σε μια εκδήλωση που θα παρεβρεθούν καταξιωμένοι αθλητές μας από όλα τα τμήματα. Σας περιμένουμε όλους ΕΣΑΣ, γιατί το να γίνετε μέλη στον ΠΑΟ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ..!

Υ.Γ Η εγγραφή μέλους είναι στα 50€ η συμμετοχή μέχρι τώρα είναι τεράστια.
Στα δύσκολα είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!
Υ.Γ2 Απαραίτητα για την εγγραφή ΑΙΤΗΣΗ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Την ανακοίνωση υπογράφουν όλοι οι σύνδεσμοι της ΘΥΡΑΣ 13».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις