Δευτέρα, 17 Ιουν.
33oC Αθήνα

Εργκίν Αταμάν: «Είμαι σίγουρος πως ο πατέρας μου έβλεπε σήμερα» δήλωσε μετά την κατάκτηση της Euroleague με τον Παναθηναϊκό

Εργκίν Αταμάν: «Είμαι σίγουρος πως ο πατέρας μου έβλεπε σήμερα» δήλωσε μετά την κατάκτηση της Euroleague με τον Παναθηναϊκό
Eurokinissi

Ο Εργκίν Αταμάν κέρδισε τη Euroleague στην πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό. Συγκινημένος μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, ο τούρκος κόουτς δεν ξέχασε να αναφερθεί στον πατέρα του, που πέθανε πριν από λίγο καιρό.

Ο Παναθηναϊκός «έραψε» το 7ο αστέρι στη φανέλα του και ο Εργκίν Αταμάν έφτασε τις τρεις κατακτήσεις της EuroLeague -μετά τη νίκη των «πρασίνων» επί της Ρεάλ Μαδρίτης- στα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο Τούρκος τεχνικός είχε κερδίσει δύο τρόπαια με την Αναντολού Εφές το 2021 και το 2022, ενώ έφτασε στην τρίτη κατάκτηση με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος “λύγισε” τη Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό του Βερολίνου. Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά τον τίτλο του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, ο Αταμάν εμφανίστηκε δακρυσμένος και αναφέρθηκε στον πατέρα του, που πέθανε πρόσφατα.

Φορώντας ένα καπέλο που έγραφε “πρωταθλητής”, ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε: «Έχασα τον πατέρα μου τον περασμένο μήνα. Είμαι σίγουρος ότι το είδε σήμερα αυτό. Ήταν μαζί μου στους τίτλους που κέρδισα με την Αναντολού Εφές.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Έλληνες φιλάθλους και τους Τούρκους πολίτες για την υποστήριξή τους», ήταν τα λόγια του πανευτυχή Τούρκου τεχνικού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις