Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ερίκ Αμπιντάλ: Ερευνάται από την αστυνομία για την επίθεση στη Χαμραουί

Ερίκ Αμπιντάλ: Ερευνάται από την αστυνομία για την επίθεση στη Χαμραουί

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Le Monde», ο Ερίκ Αμπιντάλ ερευνάται από την αστυνομία για την επίθεση στην ποδοσφαιρίστρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Κέιρα Χαμραουί. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναμένεται να βρεθεί ενώπιον των αστυνομικών αρχών το επόμενο διάστημα.

Η συμπαίκτρια της Κέιρα Χαμραουί, Αμανίτα Ντιαλό, ήταν η βασική ύποπτος για τον ξυλοδαρμό της ποδοσφαιρίστριας της Παρί Σεν Ζερμέν από δύο μασκοφόρους άνδρες, ωστόσο όσο προχωρούν οι έρευνες φαίνεται ότι τα κίνητρα δεν ήταν αθλητικά, αλλά αφορούσαν την προσωπική ζωή του θύματος.

Το τηλέφωνο της Χαμραουί είναι καταχωρημένο στο όνομα του Ερίκ Αμπιντάλ, με τον οποίο είχε αρκετές επαφές. Σύμφωνα με μαρτυρίες, μάλιστα, από παίκτριες τις Παρί Σεν Ζερμέν, το θύμα ξυλοδαρμού τηλεφώνησε στον παλαίμαχο παίκτη την επομένη της επίθεσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες καταθέσεις, οι δύο δράστες κατά τη στιγμή της επίθεσης, φώναξαν στη Χαμραουί: «Σου αρέσει αυτό; Να κοιμάσαι με παντρεμένους άνδρες;».

Να σημειωθεί ότι ο Αμπιντάλ είναι παντρεμένος με την πρώην γυμνάστρια Χαγέτ Κεμπίρ από το 2003, η οποία δεν αποκλείεται να κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως μάρτυρας κι όχι ως ύποπτη. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις