Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Ενθουσιασμένος ο Πιτίνο με τον “θρυλικό” Σπανούλη – “Μία εξαιρετική κινητήριος δύναμη”

Εθνική Ελλάδας: Ενθουσιασμένος ο Πιτίνο με τον “θρυλικό” Σπανούλη – “Μία εξαιρετική κινητήριος δύναμη”

Ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στις κλήσεις της πρώτης προεπιλογής της Εθνικής ομάδας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά.

Σε ρυθμούς Προολυμπιακού Tουρνουά μπαίνει από την Τετάρτη (2/6) η Εθνική Ανδρών, αφού θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση αθλητών που είναι διαθέσιμοι αυτό το διάστημα -χωρίς υποχρεώσεις με την ομάδα τους- και θα αρχίσουν προπονήσεις υπό την επίβλεψη του κόουτς Ρικ Πιτίνο. Ανάμεσα στους αθλητές που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ, θα είναι μετά από χρόνια ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Ρικ Πιτίνο καλωσόρισε τον Βασίλη Σπανούλη (επιστρέφει στην Εθνική μετά από έξι χρόνια), με μία φωτογραφία τους από το πρόσφατο ραντεβού που είχαν στη Βουλιαγμένη.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ο θρυλικός Έλληνας παίκτης, Βασίλης Σπανούλης, επιστρέφει και θα ενισχύσει την Εθνική Ομάδα. Η ηγετική του μορφή θα βοηθήσει πολύ την ομάδα”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Πιτίνο.

Η προετοιμασία της Εθνικής μέχρι την αναχώρηση για την Βικτόρια του Καναδά, περιλαμβάνει τρία φιλικά, στο τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank», με το Μεξικό στις 18/6, το Πουέρτο Ρίκο στις 19/6 και τη Σερβία στις 20/6.

Τις επόμενες ημέρες και ανάλογα με την εξέλιξη των πλέι οφ θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για την ενσωμάτωση περισσότερων παικτών και τη διαμόρφωση της τελικής σύνθεσης της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις