Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Ο ιδιοκτήτης της ΤΣΣΚΑ διαψεύδει πως υπάρχει συμφωνία της ΕΟΚ με τον Δημήτρη Ιτούδη

Εθνική Ελλάδας: Ο ιδιοκτήτης της ΤΣΣΚΑ διαψεύδει πως υπάρχει συμφωνία της ΕΟΚ με τον Δημήτρη Ιτούδη
ΦΩΤΟ Intime

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, διέψευσε πως υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ώστε ο Δημήτρης Ιτούδης να είναι ο επόμενος προπονητής της εθνικής ομάδας.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα (28/9) πως ο πρώτος στόχος για τον πάγκο της Εθνική Ελλάδας είναι ο Δημήτρης Ιτούδης και πως ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά ο ιδιοκτήτης της ρωσικής ομάδας διέψευσε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο «TASS».

Συγκεκριμένα ο Αντρέι Βατούτιν σχολίασε αρχικά: «Δυστυχώς δεν μιλάω ελληνικά, οπότε όποια ενημέρωση έχω αναφορικά με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας είναι προϊόν μετάφρασης των ρωσικών ΜΜΕ» και πρόσθεσε:
«Με βάση, λοιπόν, όσα έχω διαβάσει δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα ο συνδυασμός των φράσεων “επιλογή του προπονητή”-“συμφωνία με τον προπονητή”-“επίκειται για συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ”. Αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Δημήτρη Ιτούδη για την ανάληψη του πάγκου της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις