Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Εθνική Γαλλίας: Ο Εμπαπέ παίρνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ο Γκριεζμάν κάνει σκέψεις απόσυρσης από την ομάδα

Εθνική Γαλλίας: Ο Εμπαπέ παίρνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ο Γκριεζμάν κάνει σκέψεις απόσυρσης από την ομάδα
Reuters

Ο Ούγκο Γιορίς αποσύρθηκε από την εθνική Γαλλίας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας φαίνεται πως περνάει στα χέρια του Κιλιάν Εμπαπέ. Μια κίνηση που φέρεται να ωθεί τον Αντουάν Γκριεζμάν στην έξοδο από την ομάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ γαλλικών ΜΜΕ ο Κιλιάν Εμπαπέ θα είναι ο παίκτης που θα φορέσει το περιβραχιόνιο της εθνικής Γαλλίας, μετά την απόσυρση του Ούγκο Γιορίς.

Ο Γιορίς αποσύρθηκε από το διεθνές ποδόσφαιρο μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ τον περασμένο Δεκέμβριο, αφήνοντας κενά τόσο σχετικά με τη θέση του πρώτου τερματοφύλακα όσο και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ (με 66 συμμετοχές και 36 γκολ), θα είναι ο αρχηγός των “μπλε” με «υπαρχηγό» τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να επιλέγει τον Κιλιάν Μπαπέ ως νέο αρχηγό της Εθνικής Γαλλίας, η «L’Équipe» αναφέρει ότι η εξέλιξη αυτή μπορεί να έχει επιπτώσεις στην παρουσία του Αντουάν Γκριεζμάν στην ομάδα, με τον παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης να σκέφτεται να αποσυρθεί από το διεθνές ποδόσφαιρο.

Ο επιθετικός των «ροχιμπλάνκος» φέρεται να αισθάνθηκε ότι άξιζε την αρχηγία δεδομένου ότι είναι πλέον ο δεύτερος πιο έμπειρος παίκτης της ομάδας, πίσω από τον Ολιβιέ Ζιρού, με 117 συμμετοχές και 42 γκολ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η απόφαση του προπονητή της εθνικής -να δώσει το περιβραχιόνιο σε έναν παίκτη οκτώ χρόνια μικρότερο του- τον οδηγεί σε σκέψεις φυγής από τους “μπλε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις