Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Εθνική μπάσκετ: Προπονήθηκε κανονικά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης – Ανακοινώθηκε το επιτελείο γύρω από τον Βασίλη Σπανούλη

Εθνική μπάσκετ: Προπονήθηκε κανονικά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης – Ανακοινώθηκε το επιτελείο γύρω από τον Βασίλη Σπανούλη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τα πρώτα παιχνίδια στα “παράθυρα” του Ευρωμπάσκετ, και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τέθηκε στη διάθεση του νέου ομοσπονδιακού προπονητή, Βασίλη Σπανούλη.

Ο Λαρεντζάκης προφυλάχθηκε αρχικά, εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων, αλλά σήμερα (21/02/24) συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και υπολογίζεται από τον Βασίλη Σπανούλη για τα παιχνίδια της Εθνικής μπάσκετ, με την Τσεχία στο ΣΕΦ (23/2) και την Ολλανδία στη Χάγη (26/2), για τα προκριματικά του επόμενου Ευρωμπάσκετ.

Από εκεί και πέρα, η ΕΟΚ ανακοίνωσε αναλυτικά και το επιτελείο της νέας Εθνικής μπάσκετ, με μία ομάδα 16 ανθρώπων δίπλα στον νέο προπονητή της “γαλανόλευκης”.

Η ενημέρωση από την ΕΟΚ

Η Εθνική ανδρών ανεβάζει ρυθμούς στην, εκ των πραγμάτων σύντομη, προετοιμασίας της για τους δύο πρώτους προκριματικούς αγώνες του Ευρωμπάσκετ 2025. Μεθαύριο Παρασκευή (23/2, 21.00) στο ΣΕΦ με αντίπαλο την Τσεχία και την ερχόμενη Δευτέρα (26/2, 20.30) στη Χάγη με την Ολλανδία, για έναν όμιλο τον οποίο συμπληρώνει η Μεγάλη Βρετανία.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά στο ΣΕΦ και σήμερα, εντάχθηκε στο πρόγραμμα και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος τις πρώτες μέρες προφυλάχτηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και γι’ αυτό είχε προστεθεί στην αρχική κλήση και ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος συνεχίζει κανονικά με την ομάδα.

Η νέα σελίδα της Εθνικής Ανδρών που άρχισε να γράφεται με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βασίλη Σπανούλη έφερε νέα πρόσωπα και στο επιτελείο των συνεργατών του κόουτς.

Αναλυτικά η στελέχωση του επιτελείου της Εθνικής ομάδας είναι η εξής:

Προπονητής: Βασίλης Σπανούλης

Συνεργάτες: Ηλίας Καντζούρης, Στέφανος Τριαντάφυλλος, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος

Γυμναστής: Ανδρέας Γκατζούλης

Γιατρός: Ζακ Μελάγιες

Φυσικοθεραπευτές: Αλέξανδρος Μπουτοβίνος, Τόλης Καρατζάς, Νίκος Γονατάς

Φροντιστές: Ανδρέας Φραντζέσκος, Ανδρέας Κουτσιάφτης

General Manager: Νίκος Ζήσης

Team Manager: Κώστας Κώτσης

Εκπρόσωπος Τύπου: Μενέλαος Σεβαστιάδης

Social Media: Νίκος Ταμπόσης

Υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων: Δήμος Ντικούδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις