Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Euro 2016: Τρομακτικό… Βέλγιο! Διέλυσε Ουγγαρία και ετοιμάζεται για Ουαλία

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση του στη διοργάνωση, το Βέλγιο διέλυσε την Ουγγαρία με 4-0 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα προημιτελικά του Euro 2016, όπου θα αντιμετωπίσει την Ουαλία.

Δείτε το LIVE του αγώνα:

Οι Βέλγοι έγιναν η πρώτη ομάδα στη φετινή διοργάνωση που σκόραρε τέσσερα γκολ σ’ ένα παιχνίδι, στέλνοντας μήνυματα προς πάσα κατεύθυνση σχετικά με το ποιο είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο αγώνας:

Το Βέλγιο μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, με τον Τόμπι Αλντερβάιρελντ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό. Ο αμυντικός της Τότεναμ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ουγγαρίας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κέβιν Ντε Μπράινε.


Toby Alderweireld Goal Hungary 0 – 1 Belgium… από Score5

Η Ουγγαρία είχε δύο καλές ευκαιρίες σε μακρινά σουτ των Λόβρεντσιτς και Τζούτζακ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (39′ και 41′) για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, με τον Κίραλι να κρατάει ζωντανούς τους Ούγγρους στο 42′, σταματώντας τον Μέρτενς.

Στο 66′ ο Κουρτουά απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Πίντερ, ενώ στο 68′ το διαγώνιο σουτ του Γιούχας πέρασε λίγο άουτ. Οι Ούγγροι έμοιαζαν ικανοί να ισοφαρίσουν, αλλά οι Βέλγοι στην αντεπίθεση ήταν “φωτιά”. Στο 78′, ο Μπατσουαγί έκανε το 2-0 με σουτ από κοντινή απόσταση έπειτα από ασίστ του Αζάρ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο άσος της Τσέλσι από δημιουργός έγινε σκόρερ, πετυχαίνοντας ένα τρομερό γκολ.

 

 

Ο Κάρασκο διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις το τελικό 4-0, νικώντας στο τετ-α-τετ τον Κίραϊ, έπειτα από την πάσα του Ρατζά Ναϊνγκολάν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κίραϊ, Κάνταρ, Γκούζμιτς, Γιούχας (80′ Μπέντε), Λανγκ, Νάγκι, Γκέρα (46′ Έλεκ), Πίντερ (75′ Νίκολιτς), Λόβρεντσιτς, Τζούτζακ, Σάλαϊ.
ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Μουνιέ, Αλντερβάιρελντ, Βερμάλεν, Βερτόνχεν, Ναϊνγκολάν, Βιτσέλ, Ντε Μπράινε, Μέρτενς (70′ Καράσκο), Αζάρ (81′ Φελαϊνί), Λουκακού (76′ Μπατσουαγί).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε