Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Euroleague: Αποτελέσματα και κατάταξη! Μεγάλη “μάχη” για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό [pic]

Euroleague: Αποτελέσματα και κατάταξη! Μεγάλη “μάχη” για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό [pic]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Όλα “ανοιχτά” παραμένουν στη Euroleague μετά από 9 αγωνιστικές, με τρεις ομάδες να βρίσκονται και πάλι στην κορυφή, την Αναντολού Εφές να βρίσκεται για πρώτη φορά στην 4η θέση της κατάταξης και τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να έχουν πλέον το ίδιο ρεκόρ.

Η ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μπασκόνια, τον έφερε στην ίδια θέση με τον Ολυμπιακό στην κατάταξη της Euroleague, η οποία έχει νέα δεδομένα, μετά και την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε έχουν πλέον από μία ήττα, με την Αναντολού Εφές να πραγματοποιεί τρομερή σεζόν στο πρώτο τρίτο της διοργάνωσης και να βρίσκεται στην 4η προνομιούχο θέση.

Ακολουθούν Αρμάνι Μιλάνο και Μπαρτσελόνα, που εμφανίζονται πολύ πιο ανταγωνιστικές από την περασμένη σεζόν, ενώ ακριβώς πίσω τους είναι οι δύο ελληνικές ομάδες, με τους “πράσινους” να υπερτερούν προς το παρόν, χάρη στη νίκη τους στο ΟΑΚΑ. Μία νίκη μακριά από την 8άδα η ανεβασμένη Μπάγερν Μονάχου, ενώ αρκετά πίσω έχει αρχίσει να μένει η Ζαλγκίρις, που πέρυσι είχε βρεθεί μέχρι και το Final 4.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Νταρουσάφακα – Αναντολού Εφές 88-93

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ρεάλ Μαδρίτης 88-83

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φενερμπαχτσέ 70-74

Γκραν Κανάρια – Μπάγερν Μονάχου 74-89

Ζαλγκίρις Κάουνας – Χίμκι 83-84

Μπασκόνια – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 86-77

Μπουντούτσνοστ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 93-92

Μπαρτσελόνα -Αρμάνι Μιλάνο 90-80

Η κατάταξη της Euroleague

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις