Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Europa League: Με το ένα.. πόδι εκτός ο ΑΠΟΕΛ! “Τρέλα” από Ρέιντζερς (video)

Europa League: Με το ένα.. πόδι εκτός ο ΑΠΟΕΛ! “Τρέλα” από Ρέιντζερς (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η φάση των “32” του Europa League ολοκληρώθηκε με τον ΑΠΟΕΛ να γνωρίζει ήττα αποκλεισμό με το “βαρύ” 0-3 από τη Βασιλεία στο ΓΣΠ. Απίστευτη ανατροπή έκανε η Ρέιντζερς επιστρέφοντας από το 0-2 κόντρα στην Μπράγκα και παίρνοντας τελικά τη νίκη, ενώ “ισοπεδωτική” ήταν η Γουλβς κόντρα στην Εσπανιόλ.

Μετά το πρώτο… πιάτο της φάσης των “32” του Europa League ακολούθησε το πρόωρο “αντίο” στη διοργάνωση, που είπε από το πρώτο παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ, καθώς ηττήθηκε με το «βαρύ» 3-0 εντός έδρας από τη Βασιλεία στο “Γ.Σ.Π” και ουσιαστικά τέθηκε νοκ-άουτ.

Το πλέον εντυπωσιακό παιχνίδι της φάσης των “32” έγινε στη Γλασκώβη, όπου η Ρέιντζερς αν και έχανε με 2-0 από τη Μπράγκα έκανε επική ανατροπή στο τελευταίο ημίωρο και με πρωταγωνιστή τον γιο του μεγάλου Γκεόργκι Χάτζι, Ιάνις, επικράτησε με 3-2. Η Γουλβς με χατ-τρικ του Ντιόγο Ζότα έκανε… περίπατο κόντρα στην Εσπανιόλ, την οποία συνέτριψε με 4-0, ενώ ανατροπή έκανε και η Βόλφσμπουργκ με τη Μάλμε, ανατρέποντας μέσα σε 14 λεπτά το γκολ του Τελίν στο 47′.

Η Λεβερκούζεν πήρε μικρό προβάδισμα κόντρα στην Πόρτο, επικρατώντας με 2-1, ενώ η Αλκμάαρ έσωσε στο τέλος την ισοπαλία (1-1) με αντίπαλο τη Λίντσερ. Τέλος, η Ρόμα επικράτησε με το ισχνό 1-0 επί της Γάνδης και πήρε “κεφάλι” στη μάχη της πρόκρισης.

Τα αποτελέσματα και τα γκολ από τα ματς που ξεκίνησαν στις 22:00

ΑΠΟΕΛ – Βασίλεία 0-3

Λεβερκούζεν – Πόρτο 2-1

Ρείντζερς – Μπράγκα 3-2

Ρόμα – Γάνδη 1-0

Βόλφσμπουργκ – Μάλμε 2-1

Γουλβς – Εσπανιόλ 4-0

Άλκμααρ – ΛΑΣΚ Λίντσερ 1-1

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις