Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

“Φουντώνει” η κόντρα του Αντετοκούνμπο με τον Χάρντεν! Απάντησε ξανά ο Greek Freak (video)

“Φουντώνει” η κόντρα του Αντετοκούνμπο με τον Χάρντεν! Απάντησε ξανά ο Greek Freak (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Τζέιμς Χάρντεν και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο συνεχίζεται, με τον Έλληνα γκαρντ – φόργουορντ να απαντά στο σχόλιο του Αμερικανού για τις ικανότητές του στο παρκέ, μετά την επιβλητική εμφάνιση επί των Θάντερ.

Ο “Μούσιας” είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή The Jump “εύχομαι κι εγώ να ήμουν τόσο ψηλός, να έτρεχα και απλά να κάρφωνα. Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες ικανότητες”, γεγονός για το οποίο ρωτήθηκε ο Greek Freak.

“Καρφί” του Χάρντεν για τον Γιάννη! “Αν είσαι ψηλός και γρήγορος δεν χρειάζεται ταλέντο για να τα καταφέρεις”

Σημειώνεται ότι όλα ξεκίνησαν ανάμεσα στους δύο παίκτες, όταν ο Χάρντεν υποστήριξε ότι ο Γιάννης δεν άξιζε το MVP πέρυσι, με τον Αντετοκούνμπο να μην τον διαλέγει στην ομάδα του στο All Star Game, αστειευόμενος ότι δεν πασάρει τη μπάλα και στη συνέχεια, ότι η εντολή στον αγώνα ήταν να “χτυπούν” εκείνον στην άμυνα.

Η απάντηση του Αντετοκούνμπο

«Σίγουρα το παιχνίδι μου δεν είναι μόνο δύναμη. Ήρθα όταν ήμουν 18 χρονών και 81 κιλά, οπότε ήταν δύσκολο να τα βάλω με τους ψηλούς. Αλλά προφανώς θα υπάρξουν στιγμές που θα χρησιμοποιήσεις την δύναμη πάνω σε μερικούς.

Όπως κάνει ο ΛεΜπρον, έκαναν οι Τζόρνταν, Κόμπι, Σακίλ, όλοι αυτοί είχαν πολλές επαφές στο παιχνίδι τους. Έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην ρακέτα, αλλά προφανώς προσπαθώ να δουλεύω το παιχνίδι μου, τα σουτ από μέση απόσταση, τα τρίποντα, να δίνω σκριν και να ρολάρω πιο γρήγορα και να δίνω σωστές πάσες. Είναι δύσκολο να τρέχω με όλη μου την δύναμη και να προσπαθώ να δώσω σωστή πάσα στην γωνία. 

Προσπαθώ να είμαι πιο ακριβής και είναι πολλά πράγματα που ακόμα προσθέτω και ελπίζω όταν τα βάλω όλα αυτά, θα είμαι πιο ολοκληρωμένος παίκτης και θα είμαι καλύτερος και θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει κάνοντας πιο εύκολο το παιχνίδι».

Giannis Antetokounmpo Postgame Interview | 2.28.20

"We're 51 and 8!! If you told me that two/three years ago…I'd be like 'yeah, whatever.'"

Gepostet von Milwaukee Bucks am Freitag, 28. Februar 2020

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις