Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιάννης Διακογιάννης: Ο ελληνικός αθλητισμός αποχαιρετά τον θρυλικό δημοσιογράφο

Γιάννης Διακογιάννης: Ο ελληνικός αθλητισμός αποχαιρετά τον θρυλικό δημοσιογράφο
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Γιάννης Διακογιάννης δεν είναι πια κοντά μας και ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί για το θάνατο ίσως της πιο εμβληματικής μορφής της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Μακροσκελή ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ο Γιάννης Διακογιάννης ήταν δηλωμένος φίλαθλος της ομάδας και συνέδεσε τη φωνή του με ιστορικές στιγμές του “τριφυλλιού”. Η αποδοχή του στον κόσμο ήταν όμως καθολική και έτσι όλοι οι “μεγάλοι” του ελληνικού αθλητισμού, τον αποχαιρέτησαν με συλλυπητήρια μηνύματα στα social media.

H ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του σπουδαίου Έλληνα δημοσιογράφου με την πλέον εμβληματική φωνή, του Γιάννη Διακογιάννη. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετά μια εμβληματική μορφή του Τύπου και του αθλητισμού. Ο Γιάννης Διακογιάννης και η φωνή του «έντυσαν» την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο.

Κέρδισε το δικαίωμα στην αιωνιότητα, με το ήθος, την ανεξαρτησία και την βαθιά γνώση του αντικειμένου του! Η φωνή που «μας ενώνει και μας δονεί» θα μείνει αθάνατη. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του κορυφαίου αθλητικού δημοσιογράφου, Γιάννη Διακογιάννη, που σήμερα (13/12) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Η ιδιαίτερη φωνή του θα μας συντροφεύει για πάντα.

Καλό ταξίδι…

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Θα μας ενώνει και θα μας δονεί, η φωνή του… για μια ζωή! Καλό Κατευόδιο, Γιάννη Διακογιάννη.

Η ανακοίνωση της Superleague 1

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του δημοσιογράφου Γιάννη Διακογιάννη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους αθλητικούς δημοσιογράφους της γενιάς του, καθώς η ευρεία καλλιέργειά του, η ευφράδειά του στις περιγραφές των αγώνων, η μετριοπάθειά του και η βαθιά γνώση του αθλητισμού, τον είχαν καταστήσει ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Μεγάλη θλίψη και έντονη συγκίνηση προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Γιάννη Διακογιάννη. Ενας κορυφαίος δημοσιογράφος, πρωτοπόρος σε πολλά για την αθλητική δημοσιογραφία στη χώρα και πάνω απ’ όλα με ξεχωριστό ήθος, ευπρέπεια και γνώσεις.

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του. Η απώλεια είναι σημαντική για τον αθλητισμό της Ελλάδας, αλλά και όχι μόνο γι’ αυτόν, αφού ο εκλιπών υπήρξε μια πολυσχιδής προσωπικότητα με πλήθος ενδιαφερόντων τα οποία και “μοιραζόταν” μέσω ραδιοφώνου και τηλεόρασης.

Η φωνή του ένωσε και δόνησε τον ελληνικό λαό, όπως πολύ εύστοχα αποτύπωσε το τραγούδι του αείμνηστου Λουκινού Κηλαηδόνη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις